Uusi sivuvaikutus vai huijaus? Osa 3

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 24, 2021
Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää. Ensiksi vain laitteella, joka ilmeisesti havaitsee sähkömagneettisen kentän (EMF reader, Electro Magnetic Field, sähkömagneettisen kentän lukija. En tiedä onko tuolle laitteelle jotakin vakiintunutta suomennosta.) tutkitaan jonkun käsivartta, ja laitteen mukaan siellä olisi jotakin. Seuraavaksi ihan tavallinen video, kuinka magneetit tarttuvat ihmisten käsivarsiin. Aivan tavallinen sivuvaikutus, ei mitään ihmeellistä. Miksi tällaisia videoita edes tehdään, ja miksi niitä ladataan tänne? Entä kuka tämmöisiä viitsii katsella?

Alkutekstissä väitetään, että nämä olisivat korkealta taholta täysin normaaleiksi määriteltyjä sivuvaikutuksia kokeellisille geeniperimää muokkaaville injektioille, mutta tälle väittämälle haluaisin vahvistuksen. En halua levittää juoruja saati valheita, joten jos löydät tuolle vahvistuksen, niin linkkaathan sen kommentteihin, kiitos. En itse ainakaan pikaisella hakemisella löytänyt, tosin olen sen verran väsynyt että hyvä kun löydän edes koko hakukonetta.

Video, aivan kuten koko kanavani, on tarkoitettu vain viihteelliseen käyttöön, eikä mitään sen materiaalia saa käyttää lääketieteelliseen, opetukselliseen tahi muuhun tieteelliseen tai sellaiseksi verrattavaan tarkoitukseen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video