Rokotukset on keskeytettävä välittömästi! - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Sep 27, 2021
Tohtori Jane Ruby vieraili 24.9.2021 Stew Petersin ohjelmassa tuomassa tuoreita tietoja sadoista tutkijoista, lääkäreistä ja lakimiehistä, jotka ovat liittyneet eri puolilta maailmaa yhteen ja toimittaneet omat ammatilliset havaintonsa ja todisteensa medialle tiedotustilaisuudessa, joka järjestettiin 20.9.2021 Saksan Reutlingenissa.

Tässä on suoria lainauksia tältä videolta:

"Nyt meillä on näistä lääkäreistä koostuva maailmanlaajuinen yhteenliittymä. Tässä on mukana 35 ryhmää: USA, Iso-Britannia, Saksa, Itävalta ja Japani. He ovat tutkineet yhteensä satoja, ehkä jopa tuhat injektiopulloa Pfizerilta, Modernalta ja AstraZenecalta ja heidän löydökset ovat aivan järkyttäviä. Miljoonia teräväreunaisia metallinpalasia löytyy siis jo aivan pienen pisaran kokoisesta määrästä tätä ainetta. He ovat löytäneet myös parasiittien kaltaisia materiaaleja. Ja oli pelottavaa nähdä, kun he lämmittivät näitä mikroskoopin alla, partikkelit alkoivat liikkumaan nopeasti ja ne synkronoituivat keskenään.

Nämä lääkärit ovat nähneet tämän jo satoja kertoja, joten he eivät yllättyneet, mutta tämän tulisi järkyttää maailmaa. Ja he todellakin sanoivat, että nämä nestemäisessä rokotteessa olevat hiukkaset liikkuvat jatkuvasti.

- Missä tämä julkaistiin? Oliko tämä siis lehdistölle pidetty konferenssi, joka oli tarkoitettu medialle?

- Kyllä. He yrittävät saada tämän tiedon eteenpäin sanomalla, että tämä on maailmanlaajuista. Heillä on 35 ryhmää, joissa on satoja tutkijoita, lakimiehiä ja lääkäreitä, jotka ovat tulleet julki kaikkien todisteidensa kanssa ja he kaikki näkevät tämän samoin. Ja he sanovat, kuten toit alussa myös esille, että jokainen maa, yhtiö ja taho, joka jatkaa rokottamista vielä sen jälkeen, kun he ovat saaneet tästä tiedon, tulee saamaan syytteen rikoksista ihmisyyttä vastaan. He vaativat rokotusten välitöntä keskeytystä kaikkialle. Ja varsinkin lasten osalta. He ovat todella huolissaan, koska nämä yhtiöt ovat yhä pienempien lasten perässä.

Älä anna laittaa tätä lapsiisi. Jos tahdot leikkiä oman kehosi kanssa, niin se on okei, mutta älä anna tätä lapsillesi. Sen pitäisi riittää, kun sadat lääkärit ja tiedemiehet eri puolilta maailmaa, ilman mitään poliittista agendaa, sanovat yhteen ääneen, että tämä täytyy keskeyttää ja että jokainen, joka osallistuu tähän tulisi asettaa syytteeseen rikoksista ihmisyyttä vastaan."

Patologien konferenssi, esittelyteksti ja video:
- alkuperäisellä kielellä saksaksi: https://pathologie-konferenz.de/
- englanniksi (voice over): https://pathologie-konferenz.de/en/

Linkki alkuperäiseen Stew Peters videoon: https://www.redvoicemedia.com/2021/09/worldwide-call-to-stop-vaxx-now-doctors-scientists-reveal-findings/

Lisää ajankohtaisia videoita suomeksi tekstitettyjä löydät tästä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay