Elämmekö meitä edeltäneen sivilisaation raunioilla?

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Mar 29, 2021
Entäpä jos virallinen historia onkin pelkkää huijausta? Kuvitellaanpa hetki, että eläisimmekin jonkinlaisessa post-apokalyptisessa maailmassa, meitä edeltäneen sivilisaation raunioilla. Ja kaikki mitä meillä olisi koulun historian tunneilla opetettu, olisivatkin pelkkiä jonkun keksimiä valheita. Mistä me voisimme tuolloin tietää, mikä todella on totuus?

Joidenkin mielestä meitä on edeltänyt jokin korkeakulttuuri, joka kuitenkin on tuhoutunut, ilmeisesti jonkinlaisen katastrofin seurauksena. Kuitenkin merkkejä meitä edeltäneestä maailmasta on yhä runsaasti havaittavissa, jos vain osaa pitää mielensä avoimena.

Mikäli ei ole kiinnostunut vaihtoehtoisista näkemyksistä historiaan, niin voi vain nauttia hienoista valokuvista. Kun nykyään matkustaminen ei ole enää niin helppoa kuin se vielä vähän aikaa sitten oli, niin voi harrastaa virtuaalimatkailua.

Kiitos videosta kuuluu sen alkuperäiselle tekijälle, Spartan Redille. Käykäähän tutustumassa hänen kanavaansa, sieltä löytyy paljon muutakin kiinnostavaa:
https://www.youtube.com/channel/UCjZ1qDgq-flrk2SdhTIAAoA/videos

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video