Olemuspuolemme näkösällä | Hilkka Laronia

Donate

Hilkka Laronia
Published on Mar 15, 2021
Kiitos kirjasta, jossa ihmisen erilaisia mitä mielikuvituksellisimpia alkumuotoja essiintyy eri tyyppeinä ja eri rooleissa. Meissä on eri puolia, jokka huomaa helposti siinä, että eri ihmisten kans meilon eri puolet näkösällä ja käytössä.

Ja siittäki voi selvitä, ettei ole minkhän valtakunnan turvaa eikä tukea saa mistään, koska meissä on niin paljon mahollisuuksia ja voimia, joita emmä tiä ittekhään ennenko vaikka elämäntilanne tuo niitä julki jopa ittele. Ja sitte se, että meän ittekki vaikea uskoa, että kuinka paljon ossaama ja voima. - ja kyllä meän kannattaa huomata mikä meitä estää tai mikä vaikeuttaa elämistämme. Yks elämisen esti voi olla itsesääli, mutta tämä poika tässä kirjassa ei jääny sykkyröihmään, ei jääny sinne porttaitten aluskomehroon itkeskelheen, se sai yhtäkki näyn tai tiedon, että hänen pittää mennä juna-asemalle, josta juna lähtee sinne kouhluun, johon hänen kuuluu mennä.

A vot, matkhaan siis käymme tänäki maanantaina ja uskoma omhiin kykyihimme, suhtauvvuma intohimolla kaikkiin tekemissiin ja olhan rauhassa kärsivällisiä ittemme ja maailman kans, uskallama olla omamme laisia, jee ja pus pus!

Harry Potter ja viisasten kivi, J.K. Rowling, Tammi

"Päällä pilvien utujen?
Sitäkö todeksi luulen?
Uskonko unikuvia?
- Airi Pöykkö Runoja https://www.laronia.com/runo2.html

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video