Rokotteet on valjastettu aseiksi & Pfizerin sopimus - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jul 30, 2021
Pastori Chris käsitteli 29.7.2021 illan LIVE-lähetyksessä jälleen laajasti maailman petoksia. Onko rokotteet valjastettu aseiksi? Ehdottomasti kyllä. Ja tämä on nyt se, missä se vaara piilee tänä päivänä. Tästä syystä se ei ole hyväksyttävää, että tietyt tieteelliset ryhmittymät toimivat diktaattorimaisesti koko maailmaa kohtaan. Tätä ei voida hyväksyä, että yksi ihmisryhmä vaatii kaikilta muilta, että heidän tapansa on ainoa oikea. Koska on olemassa se mahdollisuus, että tämänkaltaisia tieteen läpimurtoja käytetään aseina.

Miksi meidän tulisi olla riippuvaisina heidän persooniensa luonteenlaadusta? Miksi koko maailman tulisi olla alamaisena heidän ääniensä kuuntelemiselle? Tämä ei ole hyväksyttävää. Tämä on epäinhimillistä. Tämä on loukkaus ihmisen älykkyyttä vastaan.

Nämä rokotteiden takana olevat ihmiset sanovat, että he eivät tiedä, mitä sinulle tapahtuu rokotteen ottamisen seurauksena. Miksi he sitten vaativat kaikkia ottamaan rokotetta? Rokote ei aikaansaa immuniteettia, eikä minkäänlaista suojaa, se ei paranna.

Maailman kansakunnat on laitettu allekirjoittamaan sopimuksia, lainaus Pfizerin sopimuksesta: "Ostaja tunnustaa, että rokotteen pitkän aikavälin vaikutukset eivät ole tiedossa ja että siitä voi seurata haittavaikutuksia, jotka eivät ole tällä hetkellä tiedossa."

Sinun maasi on laitettu allekirjoittamaan tällaisia sopimuksia, joissa he myöntävät aivan suoraan sen, että he eivät tiedä, mitä rokotteesta seuraa sinulle. Rokotteiden valmistajia ei tulla pitämään minkäänlaisessa vastuussa, mitä ikinä sitten tapahtuukaan. Valmistajat myöntävät ja sanovat itse sen, että he eivät tiedä, mitä tulevaisuudessa tulee tapahtumaan. Mutta tästä huolimatta jotkut vaativat sitä, että tämä rokote pitää tehdä pakolliseksi. He vaativat pakollisia rokotuksia ihmisille, jotta he saisivat käydä ruokakaupassa. He ovat menettäneet järkensä, eivätkä he tiedä näistä asioista, koska näitä piilotellaan!

Löydät Pastori Chrisin koko opetuksen täältä: https://rapsodia.fi/3-kausi-6-viikko-4-paiva-29-7-2021/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay