Tietoa uudesta koronarokotteesta - Dr. Sherri Tenpenny Tässä todella asiapit...

Donate

Voitontie
Published on Mar 23, 2021
Tässä todella asiapitoinen ja tuhti paketti runsasta rokoteinfoa sekä muuta ravistelevaa tietoa tästä maailman julmasta tilanteesta, jossa ihmiset tahdotaan pakkorokottaa ja alistaa Klaus Schwabin sekä muiden maailman Talousfoorumin pahantahtoisten ihmisten kontrollin alaisuuteen! Tällä videolla amerikkalainen lääkäri Dr. Sherri Tenpenny tuo valoa rokotteiden sisältöön sekä kertoo niistä mullistavista ja todella terveydelle vaarallisista toimintatavoista, joilla tämä täysin UUSI JA KOKEELLINEN koronarokote toimii. Kyseessä ei siis ole mikään aikaisemman tyyppinen perusrokote tai edes jo aiemmin kokeiltu RNA-rokote, vaan täysin uudenlainen mRNA-rokote, joka on ottajalleen todella vaarallinen viimeistään siinä vaiheessa, jos rokotteenottaja saa elimistöönsä luonnossa elävän koronaviruksen.

Lääkäri Tenpenny kertoo kansantajuisesti videolla sen, kuinka tämä uusi ja kokeellinen koronarokote aiheuttaa toimintamekanismiensa takia mm. ihmisten omien solujen muuttumista virustehtaiksi, laajoja keuhkovaurioita sekä ihmisten omien elintärkeiden 2. tyypin valkosolujen täydellisen lamaantumisen niin, että ne eivät enää toimi siinä vaiheessa, jos kehoosi pääsee luonnosta tätä kaikkialla kiertävää luonnollista koronavirusta tai jopa muita koronavirustyyppejä! Tämä voi tulla todella monille meistä suomalaisistakin täytenä yllätyksenä, sillä olemme kyllä kuulleet mm. sikapiikin aiheuttamista narkolepsiatapauksista yms. rokotevammoista, mutta nämä tulevat koronarokotevammat ovat vielä aivan toista mittakaavaa eivätkä edes lukeudu siihen rokotteesta samantien saatavien haittavaikutusten (mm. anafylaktinen sokki jne.) joukkoon!

Tämä kokeellinen koronarokote voi saada aikaan todella suurta tuhoa väestön keskuudessa, mutta tätähän meille ei mm. Suomen valtamedia lainkaan kerro. Dr. Sherri Tenpenny ottaa keskustelukumppaninsa kanssa puheeksi myös maskit sekä sen, miten ihmiset eivät käytä nyt omia aivoja tutkiakseen, että maskeilla ei ole fysiologisesti mitään hyötyä ja positiivista merkitystä puolustautumisessa viruksia vastaan. Päinvastoin, tutkimusten mukaan ne aiheuttavat mm. happivajetta sekä monia muita todella ikäviä yksilönkehitykseenkin pysyvästi vaikuttavia haittoja! Dr. Sherri Tenpenny niittaa videolla myös kaikki ne lääkärit, jotka eivät ota todella aikaa tutkiakseen näitä asioita ja ajavat näin omalla laiskuudellaan ja typeryydellään sinisilmäisiä ihmisiä harhaan. Nyt onkin meidän kaikkien aika herätä siihen, miten globaali Natsi-Saksa -agenda on etenemässä kaikkialla ympäri maailmaa todella kovaa vauhtia ja kuinka JUURI SINUT JA LÄHEISESI on jo päättäjien toimesta kaavailtu osanottajiksi ja todellisiksi koekaniineiksi tälle hirveälle agendalle, jonka tarkoituksena on vähentää maailman väestöä sekä orjuuttaa jäljelle jääneet multimiljardiluokan lääkebisneksen ja kaiken muun kontrollin alaisuuteen!

Jaa tätä videota ROHKEASTI eteenpäin ja ole mukana tuomassa OIKEAA tietoa suoraan lääketieteen huippuammattilaisilta kaikille kanssaihmisillesi! Nyt on vielä aika jakaa tätä tietoa, kun voimme itse vielä näihin asioihin vaikuttaa!

Lisää suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita löydät osoitteesta:
www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay