Globaali rukouspäivä Pastori Chrisin kanssa 26.3.2021

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Mar 29, 2021
Tervetuloa seuraamaan 5. Globaalia Rukouspäivää! Tämän illan rukouksen ja opetuksen myötä tuli täyteen täysi vuosi ensimmäisestä Globaalista Rukouspäivästä, jonka myötä aloitimme säännöllisen rukoilun yhdessä miljoonien kristittyjen kanssa ympäri maailmaa. Globaalien Rukouspäivien suosio ja merkitys on kasvanut kerta kerralta suuremmaksi niin, että tänä Valmistautumisen vuotena 2021 tätä tämän vuoden ensimmäistä Globaalin Rukouspäivän lähetystä seurasi parhaillaan perjantai-iltana YLI 5 MILJARDIA ihmistä! Kyse on todella Herran työstä ja suuresta ihmeestä!

Tämän illan opetuksessa Pastori Chris kertoi koko maailmanlaajuiselle yleisölle lisää tähän maailmantilanteeseen, rokotteisiin ja Great Reset:iin liittyen. Hän jakoi meille myös lisää todella syvällistä opetusta Ilmestyskirjasta sekä kertoi siitä, kuinka farmakologian ja lääketieteen juuret ovat henkimaailmassa niin, että näissä aloissa vaikuttaa todella vahvasti demoniset henkivallat, koska alunperin lääketieteen harjoittajat ovat olleet manaajia ja demoneilta apua pyytäviä ihmisiä. Sittemmin monet ovat “unohtaneet” ja “ohittaneet” tämän todellisuuden, joka Big Pharman taustalla yhä nykypäivänäkin vaikuttaa. Jumala kommunikoi meille todella vahvasti Pastori Chrisin kautta sitä, että nämä nykyiset koronarokotteet eivät ole todellakaan Hänen lahjansa tälle maailmalle - vaan täysin päinvastoin: nämä rokotteet ovat lähtöisin paholaisesta!

Illan lopussa Pastori Benny Hinn jakoi opetusta rukoukseen liittyen. Hän kertoi siitä, kuinka meidän tulee tietää rukoillessamme Jumalan tahto, jotta osaamme rukoilla oikein ja oikeaan suuntaan - joko asian puolesta tai vastaan. Kyse on rakkaussuhteesta Herran kanssa, johon kuuluu myös Hänen ylistäminen rukouksen lisäksi. Tämä opetus on todella tärkeää meille suomalaisillekin, jotta osaamme rukoilla oikein ja Jumalan mielen mukaisesti kaikkia asioita koskien.

Katso tämä opetus avoimella sydämellä Herran puoleen ja tule siunatuksi samalla, kun uskosi vahvistuu ja ymmärryksesi Herrasta ja Hänen Sanastaan kasvaa! Pastori Chris jatkoi tämän illan opetusta myös lauantai-illan LIVE-lähetyksessä 27.3, joten kyseinen opetus kannattaa myös katsoa heti tämän opetuksen jälkeen!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay