Vapun Suurkulkue 1.5.2021 - joutui poliisiväkivallan kohteeksi - Rapsodia.fi -editointi

Donate

Rapsodia.fi
Published on May 4, 2021
Kokosimme videokoosteen Helsingin keskustassa marssineesta vappupäivän Suurkulkueesta, johon poliisi kohdisti jälleen todella rajuja voimakeinoja. Poliisi sumputti kulkueen kärjen varsin pian liikkeelle lähdön jälkeen ja kymmeniä ihmisiä, lapsia mukaan lukien, jätettiin seisomaan tuntikausiksi mottiin, kun mellakkapoliisi piiritti heitä joka puolelta. Poliisi otti myös näitä rauhallisia kansalaisia piiritystilanteesta kiinni ja vei heitä väkivaltaisin ottein maijojen ja pidätysbussien kyytiin! Poliisi otti päivän mittaan kiinni kaikkiaan jopa 60 rauhallista suomalaista.

Herää väkisinkin kysymys, että palveleeko Suomen poliisi enää suomalaisia vai annetaanko poliisin saamat käskyt todellisuudessa maamme rajojen ulkopuolelta? Sama kehitys on ollut nähtävissä ympäri Eurooppaa ja maailmaa - yhä useammat ihmiset marssivat rauhanomaisesti perustuslain ja vapauksien puolesta "koronan" runtelemissa maissa, joissa häikäilemättömät valtionviranomaisten ja poliitikkojen ajamat rajoitustoimet sekä kansalaisten etujen vastaiset poliittiset päätökset kurittavat aivan tavallista kansalaista keskimääräisesti paljon enemmän kuin tämä jo hyvin suhteettomatkin mittasuhteet saanut virus.

Nyt on korkea aika kysyä oikeita kysymyksiä oikeilta henkilöiltä. Kysymyksiä tulee kohdistaa politiikkojen ohella erityisesti Suomen sisäministeri Maria Ohisalolle, joka on poliisin ylimpänä auktoriteettina pysytellyt vaiti tähän vappupäivän marssiin kohdistuneesta poliisiväkivallasta. Miksi sisäministerimme hiljenee nyt, kun suomalaiset puolustavat omaa perustuslakiaan, kun taas syksyisen Elokapinan aikaan ministeriltämme kyllä riitti kommentteja mielenosoittajien vapautta ja oikeuksia puolustamaan? Poliisi taas sai tuolloin Elokapina-mielenosoituksessa paljon kritiikkiä osakseen?

UMV & UVM:n Verkkostudio LIVE:n Janus Putkonen selostaa videolla todella ansiokkaasti vappupäivän tapahtumia sekä niihin liittyviä taustoja! Suuret kiitokset Janus Putkoselle ja myös kaikille Helsingissä paikan päällä olleille, jotka kuvasivat tapahtumia videolle.

Meillä on nyt käsillä viimeiset hetket oman rakkaan kotimaamme puolustamiseen. Meidän täytyy nyt nousta yhdessä kansana tätä totalitarismin nousua vastaan sekä rukouksessa että myös käytännöllisinä toimenpiteinä! Laitetaan jokainen aktiivisesti sähköpostia ja kaikenlaista muutakin painetta kansanedustajien ja päättäjien suuntaan.

Valtamediamme ei ollut oman agendansa mukaisesti ollenkaan paikan päällä raportoimassa näistä tapahtumista, vaikka kaikki tapahtui aivan Helsingin keskustassa Sanomatalon kulmalla. Jos tahdot saada realistisen kuvan siitä, mitä Helsingissä todellisuudessa tapahtui vappuna 1.5.2021, katso tämä video.

Tässä on linkki Verkkostudion vappupäivän koko pitkään striimiin (4h 25 min): https://www.youtube.com/watch?v=3uoyquZmJKM

Tästä linkistä löytyy edellinen videokoosteemme polisien häpeällisestä toiminnasta 18.4.2021:
https://rapsodia.fi/poliisi-hapaisi-suomen-lipun-videokooste-18-4-2021/

Tässä linkki suomeksi tekstitettyyn videoon "Marxilaisuuden opit jyllää Suomen hallituksessa:
https://rapsodia.fi/marxilaisuuden-opit-jyllaa-suomen-hallituksessa/

Lisää mielenkiintoisia videoita myös koko maailmantilannetta ja koronakriisiä koskien löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay