Tuomas Malisen testamentti: ulkomailta ohjattu Sanna Marin | Tavoitteena Suomen heikentäminen

Donate

Muutos
Published on Mar 11, 2021
Elpymisrahasto ei todellakaan ole Suomen etu. Marinin esiintyminen Timen kannessa oli selkeä merkki siitä, että hänet on ostettu. Tuomas Malinen vieraili jälleen ohjelmassa Heikelä & Koskelo 23 minuuttia jaksossa #174. Sanna Marinille sota on rauhaa ja tietämättömyys voimaa. Hän pystyy ilmeenkään värähtämättä kertomaan miten "porvarit" suurin piirtein söisivät työläisten pikkulapsia aamupalaksi, ellei "Suomen" Sosiaalidemokraattinen Puolue olisi tätä estämässä.

Sanna Marin uhkailee suomalaisia pakollisilla koronatesteillä. Jopa vihervasemmistolaisiin vallanpitäjiin yleensä suopeasti suhtautuvan "ihmisoikeusprofessori" Martin Scheininkaan mielestä Marinin koronamielivalta "Ei ole ihan tervettä". Perustuslaki on heitetty romukoppaan jo aikoja sitten. Sanna Marinin tapauksessa kyseessähän on internationaaliin kommunismiin uskova otus joka omien sanojensa mukaan liittyi omasta näkökulmastaan "maltilliseen SDP:hen" ainoastaan sen suomien valtaankiipimismahdollisuuksien vuoksi. Toimivat yhteistyössä kapitalistien kanssa siihen asti kunnes maailmassa on vain muutama monopoliyritys joka hoitaa kaikkien ihmisten elämien kaikki osa-alueet, aina kulutuksen- liikkumisen- ja mielipiteiden seurantaa ja valvontaa myöten, jolloin ei enää lopulta ole eroa sillä onko järjestelmä nimitykseltään mikä. Totalitaarinen marxismi voi toteutua myös siis tätä kautta.

Suomi koetetaan muuttaa ilmeeltään Marinin kaltaiseksi? Syrjäisen maan tyhjä, lasittunut katse kohti totalitarismia ja tyhjyyttä. Pääministeri Sanna Marin, on tv-kameroiden edessä moneen kertaan suorastaan ylpeillyt sillä, että hän ja hänen hallituksensa noudattavat ”asiantuntijoiden” ohjeita. Nämä Marinin käyttämät ”asiantuntijat” ovat miltei järjestään juurikin näitä lääketeollisuuden lobbareita.

Sanna Marin myöskin poisti ennen pääministeriyttään kirjoittamansa lääketeollisuuskriittisen blogikirjoituksensa. Kohun johdosta se jouduttiin kuitenkin lopulta ilmeisesti palauttamaan, sillä nykyään se jälleen löytyy blogistaan. Tämä henkilö on yksinkertaisesti sittemmin ostettu. Tuo Marinin kirjoitus kokonaisuudessaan on tässä (julkaistu alunp. Debatissa 3/2010):

"Raharikas lääketeollisuus

Nyt se sitten vihdoin selvisi: sikainfluenssauhkaa ei todellisuudessa ollutkaan. Ainakaan siinä määrin kuin media, poliitikot ja lääketieteen ammattilaiset uhan vaarallisuudesta varoittelivat. Mutta kuka oikein hyötyi possujen kärsillä ja saparoilla lietsotun hysterian ylläpitämisestä?

Rokotevalmistajat saivat yksin Suomelta 100 miljoonaa euroa paksumman lompakon rokotteista, joiden vaikuttavuudesta terveyden laatuun ja tilaan on heikosti näyttöä. Euroopan tasolla possurokotekustannukset kipuavat miljardeihin. Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen turvallisuudentunnetta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille.

Lääketeollisuus kuljettaa lääkäreitämme vuosittain varsin avokätisesti erilaisiin seminaareihin ja koulutustapahtumiin ympäri maailmaa. Esimerkiksi Tampereen kaupunginhallituksen henkilöstöjaostolle tulee vuosittain hyväksyttäväksi kymmeniä tämänkaltaisia seminaarikutsuja. Toiminta on mahdollista, koska siitä hyötyvät sekä matkojen kustantajat että vastaanottajat. Lääkeyhtiöt saavat sanomansa perille ja kenties myötämielisemmän suhtautumisen tuotteisiinsa eli pidemmän päälle lisää rahaa, kaupunki saa maksutonta koulutusta lääkäreillensä ja lääkärit saavat kokemusta, tietoa ja tärkeydentunnetta matkoiltansa. Tilannetta voidaan halutessa perustella myös asiakkaan hyödyn näkökulmasta: saavathan sairaatkin tuhansien eurojen arvosta ammattitaitoisempaa apua vaivoihinsa. Toiminnan eettisyys on kuitenkin helposti myös kyseenalaistettavissa. ”Lahjuksilla” on aina hintansa ja lopulta laskun maksavat kuluttajat lääkkeiden hintojen sekä vääristyneen kilpailun ja tarjonnan muodossa.

Lääketeollisuus on yksi vaikutusvaltaisimmista nykypäivän poliittisista viiteryhmistä ja se toimii samalla paperisella polttoaineella kuin mikä tahansa kapitalistinen instituutio – rahalla. Samalla kun rikkaita länsimaita suitsutetaan erektio- ja elintapatautilääkkeillä, ei kehitysmaihin tahdo riittää edes historiallisen kehityksen näkökulmasta yksinkertaisimpia lääkkeitä ja rokotteita. Suomenkin 100 miljoonan possurokoterahalla olisi ollut mahdollista estää lukematon määrä lapsikuolemia kehitysmaissa. Toinen vaihtoehto olisi ollut laittaa rahat kotimaassa ennalta ehkäisevään sosiaalityöhön, päihdetyöhön ja terveysvalistukseen. Nämä jos mitkä ovat todellisia ”mitä jos” arvoisia resurssikohteita. Ehkä saamme vielä oikeudenmukaisuutta rahanmenoon, kunhan kansa saa taakseen miljardien arvoisen lobbauskoneiston, jolla voidella päättäjiä?"

Lähde: Sanna Marinin blogi (https://web.archive.org/web/20200518012435/https://www.sannamarin.net/blogi/2010/08/10/31)

Lähde: https://youtu.be/zcr8-kf_zfA

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay