Misinformaatio & disinformaatio - Rapsodia.info -tulkkaus

Donate

Rapsodia.info
Published on Sep 26, 2022
Pastori Chris näytti 23.-24.9.2022 järjestetyn Globaalin rukouspäivän toisena iltana tämän dokumentin, joka käsittelee misinformaatiota & disinformaatiota. Tämä dokumentti sukeltaa historiassa taaksepäin aina ihmiskunnan historian alkulehdille saakka. Raamattu kertoo, miten heti jo ensimmäinen sukupolvi ajautui törkeän petoksen uhriksi. Misinformaatio, disinformaatio ja propaganda ovat siis olleet mukana ihmisten elämässä ja kommunikaatiossa läpi kaikkien aikojen ja aikakausien. Me elämme parhaillaan maailmassa, joka on kehittynyt pahuudessaan tasolle, josta löytyy mm. tietokoneistettua propagandaa, valtion sponsoroimia median sätkynukkeja, trolliarmeijoita ja jatkuvasti kehittyvää valvontateknologiaa. Koska valhe on päässyt maailmassa valloilleen, siksi totuuden tuntemisen arvo kasvaa nyt vain entisestään.

Dokumentissa nähdään myös karmea videon pätkä, josta käy ilmi, miten kaikki valtamedian uutisankkurit lukevat ympäri Amerikkaa ja maailmaa prikulleen samoja skriptejä. Bidenin hallinto ehti jo lanseerata keväällä 2022 Yhdysvaltoihin disinformaation hallintoneuvoston taistelemaan väärää tietoa vastaan, mutta kiitos Jumalalle, että se onnistuttiin vielä toistaiseksi torppaamaan hyllylle odottelemaan Antikristuksen tarkkaan määriteltyä raamatullista määräaikaansa.

”Misinformaatio nähdään vääränä tai epätarkkana informaationa, jota levitetään tietämättömyyden takia. Kun taas disinformaatio pitää sisällään harhaanjohtavaa tai puolueellista tietoa, manipuloitua kerrontaa tai faktoja ja propagandaa, jonka tarkoituksena on tarkoituksellisesti johtaa harhaan. Disinformaatio on pähkinänkuoressa: väärän tai harhaanjohtavan poliittisen tiedon tarkoituksellista istuttamista joko julkiseen mielipiteeseen tai eliitin mielipiteeseen harhaanjohtamistarkoituksessa.”

Täältä löytyy lisää disinformaatiosta: https://rapsodia.info/?s=disinformaatio

https://rapsodia.info/bidenin-totuusministerio-2/

https://rapsodia.info/media-kontrolloi-maailmankuvaasi/

https://rapsodia.info/hs-pohtii-pitaisiko-valtamedian-haastajien-toiminta-kieltaa-2/

Tässä on lisää Pastori Chrisin näyttämiä dokumentteja:

https://rapsodia.info/ultimaattinen-lelu-2/

https://rapsodia.info/petoksen-uhrit-2/

https://rapsodia.info/transhumanismi-on-rotuerottelua-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay