Oikeita kysymyksiä täytyy esittää – Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.info
Published on Jan 20, 2021
Pastori Chris kehoitti Uuden Vuoden puheessaan kaikkia ihmisiä esittämään oikeita kysymyksiä omissa maissaan tapahtuvia asioita koskien. Onko viruksen eristämisestä todisteita? Mikä tutkimus todistaa sen, että maskit toimivat? Mitä PCR-testeillä testataan tai etsitään tarkalleen ottaen? Hän opetti myös siitä, miten jopa Jumala sallii esittää kysymyksiä itselleen. Jeesus vastasi myös ihmisten kysymyksiin, eikä suinkaan loukkaantunut niistä.
Nyt on aika torjua nämä pseudo-tieteen löydökset ja valheelliset väittämät. Kaikkein ankarimmissa sulkutiloissa olleet maat ovat myös nousseet eniten tartuntamäärissään. Pastori Chris muistutti myös siitä, miten hän näytti jo aikaisemmin meille näiden juonittelijoiden suunnitelmia, jotka on laadittu jo vuosikausia takaperin. "Tämä kaikki on heidän ajamaansa huijausta ja se tulee epäonnistumaan, koska en löydä näitä tapahtumia ja ihmisiä tässä aikakaudessa Raamatustani", Pastori Chris sanoi. Saatana yrittää siis ottaa varaslähtöä, mutta me emme salli sen tapahtuvan, koska olemme edelleen täällä maan päällä Jeesuksen Kristuksen Seurakuntana pidättelemässä paholaista rukoustemme kautta.

Tästä linkistä pääset katsomaan koko Uuden Vuoden opetuksen: https://rapsodia.fi/uuden-vuoden-2021-service-pastori-chrisin-kanssa-31-12-2020/

God Bless You!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay