Miksi ihmiset eivät herää? - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jan 23, 2021
Tässä supisuomalaiset terveiset Andeilta Henna Marialta, joka kertoo videolla neljä syytä sille, miksi ihmiset eivät tunnu heräävän siihen, mitä tässä maailmassa oikeasti tapahtuu. Henna Maria nostaa videolla esiin sen, kuinka osa ihmisistä on kasvanut niin sanotusti pumpulissa, sellaisessa tietoisuudessa, jossa kaikki ihmiset ovat luotettavia eivätkä he näin ollen ole kokeneet omassa ruusuisessa maailmassaan mitään väärää tai epäoikeudenmukaisuutta; ei mitään sellaista, joka olisi saanut heitä kyseenalaistamaan viranomaisten toimintaa ja vallitsevaa systeemiä. Hän nostaa videolla esiin myös sen, kuinka toisten ihmisten sisäinen maailma on vielä sen verran “sotkussa” heidän lapsuuden haavoista ja kokemuksista, etteivät he kykene kohtaamaan niiden vuoksi vallalla olevaa koronapetosta ja katsomaan silmiin tätä tilannetta, jossa ihmisten vapauksia riisutaan pois askel askeleelta ympäri maailmaa.

Toiset taas ovat niin kiireisiä oman elämänsä kanssa, ettei heillä riitä aika ja innostus maailman kuvioiden tutkimiseen; sen tutkimiseen, kuinka Suomenkin valtamedia tuo jatkuvalla syötöllä heidän kuplaansa reilusti muokattuja valeuutisia.

Neljäntenä ryhmänä Henna Maria mainitsee ne ihmiset, jotka luottavat täysin sokeasti hallitukseen ja suorastaan palvovat heitä sekä heidän tekemiään päätöksiä. Ne henkilöt, joiden sydän suorastaan liekehtii fanaattisesti hallituksemme puolesta! Tällaiset henkilöt ottavat henkilökohtaisena loukkauksena sen, jos joku tulee nyt tässä vallitsevassa koronaplandemiassa kyseenalaistamaan mm. maskisuositukset (maskithan eivät suojaa viruksilta; virukset läpäisevät ne koonsa puolesta), sulkutilat (koronakuolleisuus on vain n. 0,3% eivätkä oireet poikkea suurimmalla osalla tavallisesta kausi-influenssasta) sekä jaossa olevan uuden koronarokotteen. Rokotteessa käytettävä uudenlainen mRNA-teknologia on täysin kokeellinen eikä sitä ole testattu aikaisemmin ihmisillä näin laajassa mittakaavassa. MRNA-teknologia mahdollistaa myös DNA:si myöhemmän muokkaamisen eivätkä nämä kyseiset rokotteet ole käyneet läpi rokotteiden tavanomaisia ja vuosia kestäviä turvallisuustestejä. Rokotteenottajat ovat siis käytännössä itsekin koekaniineja täysin uudenlaiselle rokoteteknologialle.

Tällaisia ajatuksia siihen, kuinka monet yhä tässä vallitsevassa maailmantilanteessa valitsevat yhä vaan sokeasti luottaa median ja viranomaisten luomaan narratiiviin sekä sanelemiin ohjeistuksiin siitä, kuinka meidän tulisi tässä plandemiatilanteessa toimia! Valitettavasti monet suomalaisetkin ovat yhä edelleen siellä samalla (väärällä) puolella kuin tavalliset kansalaiset silloisessa Natsi-Saksassa: “Seurasin vain annettuja ohjeita, meidän turvallisuutemme tähden.” Jatketaan yhdessä kanssaihmistemme herättelyä! Nyt on aika taistella entistä kiivaammin vapauksiemme puolesta!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Mikäli sydämessäsi heräsi nyt kiinnostus näitä maailmassa tapahtuvia koronapetosasioita kohtaan, näistä videoista on hyvä aloittaa:
Kasvomaskit: https://rapsodia.fi/katso-tama-ennen-kuin-kaytat-maskia/
Rokotteet: https://rapsodia.fi/miksi-jotkut-kuolevat-mrna-rokotteen-ottamisen-jalkeen/
Rajoitukset: https://rapsodia.fi/irlanti-myontaa-ettei-covid-19-virusta-ole-olemassa/
Lakitoimet: https://rapsodia.fi/planeetan-sulkutila-reiner-fuellmich/

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay