Koronatestitikun analyysi artikkeli

Donate

KIELIKELLO
Published on Apr 24, 2021
https://www.5gvirusnews.com/m/saglik/bir-bu-eksikti-o-da-cikti-h535.html
YKSI, JOS PYSYI! Se on ulkona! 22. huhtikuuta 2021 - 14:04

PCR: lle KÄYTETYT VAIHTEET EIVÄT LISENSOI (TEE!?)

Tutkija Gatti löysi pakkaamattomasta materiaalista ilmoittamattomia materiaaleja tutkittuaan PCR-näytteitä mikroskoopilla.

5gvirusnews News Center Istanbul / 22. huhtikuuta 2021

Ehkä suurin skandaali COVID-19: lle ilmoitetusta pandemiaprosessista oli PCR-testaukseen käytetyt vaihtosopimukset. Yli miljardin PCR-testin avulla on paljastettu, että nenäämme ja suuhumme asetettu aine ei ole steriiliä puuvillaa, vaan joukko tuntemattomia hiukkasia, kuten leikkuri, titaani ja lasikuitu!

Kansainvälisten biomateriaalien ja tekniikkaseurojen jäsen, Italian teknillisen instituutin nanoekotoksikologihankkeen INESE koordinaattori, terveys-, laki- ja tiedeliiton perustaja Genevessä, Sveitsissä, Euroopan komission NANOTOX-klusterin ja YK: n elintarvike- ja maatalousministeriön jäsen. Professori Antonietta M.Gatti, järjestön ja Maailman terveysjärjestön (FAO / WHO) valittu asiantuntija sekä Nanodiagnostics srl: n perustaja ja tutkija, tarkasteli ESEM- ja EDS-sähkömikroskooppien vaihtoja. heidän löytämänsä materiaalit olivat kovia materiaaleja, suuria määriä (nano) hopeaa., alumiinia, titaania ja lasikuitua jne. löytyi hiukkasia. Löydetyt hiukkaset ovat tietysti seurauksena. Tutkijan mukaan, jos nämä tunkeutuvat limakalvoon, ne voivat aiheuttaa vammoja ja tulehduksia.
Professori Gatti ei pystynyt selvittämään, olivatko steriilit puuvillapyyhkeet merkitty hiilestä vai puuvillasta. Koska tuotteessa "maaperä valmistettiin kalsiumkarbonaatista, ruostumattomasta teräksestä tai silikaateista".
Toisen kiinalaisen yrityksen, Mantaccin, harjanomainen testitikku osoitti paljon rikkoutuneita kuituja. Hiili, pii, zirkonium, rikki, alumiini, titaani ja natrium havaittiin myös olevan näytteen komponentteja.


Yritys selittää, että kuidun ydin on valmistettu nailonista, jossa on oma päällystetty materiaali, joka paljastui analyysissa olevan silikaatti-zirkonium-titaani. Tämä pinnoite kovettaa kuidun siten, että se voi repiä limakalvon. On mahdollista, että tahrojen aikana kohdistuva paine voi rikkoa joitain paikoilleen jääneitä kuituja. Kun näin tapahtuu, ne voivat aiheuttaa vieraselimistön reaktion, joka voi vahingoittaa limakalvoa, mikä vaikeuttaa hengitystä ja puhumista. "
Monet ENT-lääkärit löytävät progressiivisesti kovettuneita limakalvoja ihmisillä, joille testataan usein SARS-CoV-2. Limakalvot, jotka eivät ole enää ehjiä, eivät voi enää puolustautua viruksilta, bakteereilta ja sieniltä, ​​ennen kuin ne pääsevät hengitysteihin, lastenlääkäri Eugen Janzen kertoo. Bakteerit tulevat hengitysteihin ilman immuunisuodatinta. Erityisen ongelmallinen tässä suhteessa: Lämmin hengitys kosteus naamioiden alla on ihanteellinen kasvualusta kaikenlaisille mikrobeille.
Professori Gattin analyysin mukaan tangon kaulan kuvassa olevat pienet valkoiset pisteet ovat hopeananohiukkasia: "Hopea on materiaali, jota ei ole ilmoitettu valmistajan pakkausselosteessa."
Analysoituaan useita eri valmistajien pyyhkeitä professori Gatti tekee seuraavat johtopäätökset:
Siili-rauhaset on valmistettu vahvista kuiduista. Jos ne raapivat nenän limakalvon, ne voivat vahingoittaa sitä aiheuttaen verenvuotovamman tai joka tapauksessa kudosvamman.
Limakalvon parantumisprosessin aikana murtuneet kuidut voivat tunkeutua kudokseen poistamatta niitä aiheuttaen granulooman tai fibroottisen kudoksen muodostumisen, kuten minkä tahansa vieraan kehon kohdalla.
Tutkitut lääkinnälliset laitteet eivät ole täysin biologisesti yhteensopivia, eivätkä ne siten täytä ISO 10993: n vaatimuksia ja CE-merkinnän saamiseksi tarvittavia testejä.
Jotkut vanupuikot ovat vaarallisia nenänielun limakalvolle, koska kovat ja hauraat lasiaiset kuidut voivat naarmuttaa limakalvoa ja muodostaa vaurioita. Verenvuoto on osoitus testin invasiivisuudesta.
Toistuvat vanutestit voivat johtaa kroonisiin vaurioihin. Hauras lasiaisen kuidun fragmenttien vapautuminen voi aiheuttaa biologisia reaktioita kudoksessa, kuten granuloomat ja / tai fibroosi.
Nämä tahrat aiheuttavat terveysriskin vauvoille ja lapsille. Professori Gattin mukaan lapsille tulisi antaa pieniä, kevyitä tahroja, jos testit ovat tarpeen.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video