mRNA-rokotteen keksijän varoitus piikkiproteiinista - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 21, 2021
Tässä on suomeksi tekstitetty video mRNA-rokotteiden keksijän Robert W. Malonen käymästä keskustelusta evoluutiobiologi Bret Weinsteinin ja Steve Kirschin kanssa. Kaikkia yhdistää suuri huoli siitä, miten paljon he ovat kuulleet pelottavia tarinoita rokotteiden haittavaikutuksista ja nähneet median & teknojättien sensuurin erityisesti siinä, kun rokotteista puhutaan kriittisesti.

Robert W. Malone on mRNA-rokotteiden keksijä ja yksi maailman tärkeimmistä lähetti mRNA:n asiantuntijoista - keksittyään alan vuonna 1988. Tohtori Malonella on laaja tutkimus- ja kehityskokemus esikliinisten löydösten tutkimuksessa, sekä kliinisten tutkimusten, rokotteiden, geeniterapian, biopuolustuksen ja immunologian aloilta. Tohtori Malonella on lähes 100 vertaisarvioitua julkaisua, ja hänen vertaisarvioituja julkaisuja on siteerattu 11 477 kertaa, kuten Google Scholar on vahvistanut. Hänen tekemiä löytöjä mRNA-teknologiaa koskien on pidetty avainasemassa näissä nykyisissä COVID-19-rokotestrategioissa.

Dr. Robert W. Malone:
"Varoitin FDA:ta (USA:n lääkevirastoa) tästä riskistä kuukausia sitten. FDA ei uskonut, että piikkiproteiini S1 olisi myrkyllinen. Tässä on kyse uudesta teknologiasta ja uskon ongelman ytimen olevan siinä olettamuksessa, että tämä olisi nyt vain yksi rokote muiden joukossa. Se ei ole sitä. Väitteeni on, että tästä sensuroimisesta seuraa se, että haittasignaaleja ei havaita. Ihmisten ääniä ei kuulla. Mielipiteeni on, että meillä pitäisi olla vapaata ja avointa keskustelua. Riskit täytyy paljastaa täysimääräisinä. Kun asioita sensuroidaan, silloin tämä ei pääse tapahtumaan."

Steve Kirsch:
"Kaikkien ajattelua on muutettu uskomaan, että rokotteet ovat turvallisia ja tehokkaita. Ja haittavaikutukset jäävät näin ollen raportoimatta..."

Tässä toinen tekstittämämme video immunologi & molekyylibiologi Dolores Cahillilta, joka puhuu tällä videolla mRNA-rokotteista:
https://rapsodia.fi/miksi-jotkut-kuolevat-mrna-rokotteen-ottamisen-jalkeen/

Tässä linkki videoon, jolla tohtori Michael Yeadon, Pfizerin varatoimitusjohtaja, puhuu näistä uusista ja kokeellisista koronarokotteista.
https://rapsodia.fi/ala-ota-koronarokotetta-dr-michael-yeadon/

Tässä linkki videoon, jolla rokoteasiantuntija Geert Vanden Bossche varoittaa siitä, miten nämä uudet ja täysin vääränlaiset koronarokotteet avaavat ovet koko ihmiskuntaa uhkaavalle ennennäkemättömän mittaluokan katastrofille ja aiheuttavat jopa merkittävän uhan koko ihmiskunnan olemassaololle!
https://rapsodia.fi/rokotekehittajan-varoitus-rokote-tuhoaa-immuniteettisi-g-bossche/

Tässä linkki alkuperäiseen englannin kieliseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=Du2wm5nhTXY&ab_channel=DarkHorsePodcastClips

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay