FIXIT 28.11.2020 -kooste – Rapsodia.fi -editointi

Donate

Rapsodia.fi
Published on Dec 10, 2020
FIXIT-mielenosoitus järjestettiin 28.11.2020 Eduskuntatalolla. Mielenosoituksessa vastustettiin rauhallisissa tunnelmissa nykyistä politiikkaa vaatimalla hallitustamme eroamaan ja Suomea irtaantumaan EU:sta. Teimme tapahtumasta nyt tiivistetyn videokoosteen, johon kokosimme parhaat palat tapahtumassa pidetyistä puheista ja osallistujien tunnelmista.

Puhujat käsittelivät mm. tiukentuvaa sensuuria ja sananvapauden kaventumista. EU:n himmeli globalisti-byrokraatteineen sai myös kuulla suorat sanat suomalaisten suusta. Menneet sukupolvemme taistelivat henkensä kaupalla sodassa vieraan vallan tyranniaa vastaan. Aiommeko me nyt vain antaa vieraiden valtojen tyranniaa ihannoivien globalisti-poliitikkojemme viedä kaikki kansalaisoikeutemme?!

Kansa on heräämässä ja meidän aktiivisten kansalaisten on nyt todella tärkeää jakaa tätä tietoa eteenpäin siitä, että suomalaiset eivät ole todellakaan pureskelematta vain tyytymässä tähän valtamedian tarjoamaan täysin puolueelliseen EU-myönteiseen propagandaan; kansalaisoikeuksiemme armottomaan riistämiseen ja verovarojemme lähettämiseen Brysselin globalisteille kaiken maailman ilmastohömppä-agendoihin. Koska valtamedia ei tapansa mukaisesti suostu uutisoimaan enää Suomen kansan todellisista tapahtumista, niin tehdään jokainen oma osamme ja jaetaan rohkeasti tätä tietoa aktiivisesti eteenpäin omissa maailmoissamme!

Lisää videoita löytyy osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video