Älä ota koronarokotetta – Dr. Michael Yeadon

Donate

Rapsodia.info
Published on May 31, 2021
Tässä on Veli Martin Keitelin tekemä suomennos tohtori Michael Yeadonin antamasta haastattelusta. Dr. Michael Yeadon on toiminut aikoinaan mm. lääkeyhtiö Pfizerin varatoimitusjohtajana. Kiitokset Veli Martin Keitel tästä käännöksestäsi tälle tärkeälle videolle. Tässä on vielä kääntäjän oma saatekirjoitus tälle videolle:

Taylor Hudakin haastateltavana on 10 v. sitten Pfizerin varajohtajana toiminut tohtori Michael Yeadon. Hän kertoo lääketutkimuksen ja -kehittämisen ammattilaisena omia näkemyksiään k-epidemiasta, virusvarianttien merkityksestä... ja ennen kaikkea siitä, miksi kenenkään terveen alle 70-vuotiaan ihmisen ei pitäisi ottaa k-rokotetta.

Ne, jotka ovat jo rokotteensa ottaneet, mitä ilmeisimmin luottavat rokotteen tarpeellisuuteen ja sen antamaan suojaan. Ja hyvä niin. Toivotaan heille pitkää ikää ja terveyttä! Mutta niille, jotka eivät vielä ole rokottautuneet, suosittelen tätä haastattelua enemmän kuin mitään muuta kriittisesti epidemiaan ja rokotteisiin paneutuvaa videota. Yeadonin argumentit ovat maallikon korvaankin järkeenkäypiä ja ymmärrettäviä.

Yeadonin suurin huoli on sama kuin mitä itsekin olen monissa puheenvuoroissa tuonut esille: Jos annamme yhteiskunnan mennä pisteeseen, jossa ihmiset voidaan käytännössä pakottaa rokotteiden ottamiseen (rokotepassijärjestelmän kautta tai muuten), siitä seuraa lääketieteellinen tyrannia, jossa kukaan ei enää itse päätä omasta terveydenhoidostaan ja siitä, millaisia lääketeollisuuden tuotteita hän on velvoitettu ottamaan kehoonsa.

Yeadon painottaa myös sitä, kuinka jopa lapset ja nuoret joutuvat kantamaan vielä 2 vuotta tästä testausvaiheessa olevien rokotteiden sisältämät vakavat riskit, vaikka itse tauti, jota vastaan rokotteet on tehty, ei ole heille senkään vertaa vaarallinen kuin kausi-influenssa. Jokainen vanhempi voi kysyä itseltään, miksi hän altistaisi lapsensa kokeellisessa vaiheessa olevalle rokotteelle suojatakseen häntä taudilta, joka ei ole lapsille lainkaan vaarallinen.

Kun valtavirtamedia ei paneudu näihin asioihin objektiivisesti, jokaisen omasta ja lähimmäistensä terveydestä vastuuta kantavan kansalaisen on itse selvitettävä ne asiat, joihin tällainen päätös nojaa.

Yeadon on yksi monista lääketieteen asiantuntijoista, jotka panevat maineensa likoon tuodessaan esiin omat huolensa kansalaisten terveydestä ja yhteiskuntamme tulevaisuudesta. Hän itse on päättänyt muuttaa pois Englannista, mikäli rokotepainostus ei hellitä. Ainakaan mitään vahinkoa ei tapahdu siitä, että kuuntelemme heitä.

Suosittelen jokaista, joka kokee asian vähänkin tärkeäksi, jakamaan tätä videota omille verkostoilleen!

Lisää ajankohtaisia videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay