TANSKA KUMOSI PAKKOROKOTUSLAIN! - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 4, 2020
Vau, mitä pohjoismaalaiset “veljemme & sisaremme” ovat tehneet! He kumosivat marraskuussa joukkomielenosoituksilla Tanskaan suunnitteilla olleen pakkorokotuslain, joka olisi syönyt todella suuresti kansalaisten oikeuksia ja vapautta määritellä sitä, mitä kukin tahtoo omaan kehoonsa laitettavan!

Tekstitimme aiheeseen liittyvän lyhyen videon, jolla iloinen ja todella helpottunut ihmisoikeustaistelija kertoo siitä, kuinka tämä Tanskassa suunnitteilla ollut pakkorokotuslaki on nyt lopulta 9 PÄIVÄN MIELENOSOITUSTEN myötä kaatunut. Valehteleva valtamediamme, kuten myöskään muut valtamediat ympäri maailman, eivät ole tietysti tästäkään mitään kertoneet, sillä moinen uutisointihan voisi saada myös meidät suomalaiset ja kaikki ihmiset ympäri maailman heräämään entistä enemmän tähän jatkuvasti totalitarisempaan suuntaan menevään kehitykseen ja ennen kaikkea alkamaan vastustamaan sitä!

Ihmisoikeuksien aika ei ole kuitenkaan vielä ohi! Jaa rohkeasti tätä videota eteenpäin, sillä kyllä suomalaisiltakin löytyy vielä sitä kuuluisaa SISUA ja TERVETTÄ MAALAISJÄRKEÄ sekä tahtoa puolustaa omaa rakasta isänmaatamme sekä vapaan Suomen kansalaisoikeuksiamme, joiden puolesta isovanhempamme ovat joutuneet aikoinaan verissäpäin taistelemaan! God Bless Finland!

Lisää suomeksi tekstitettyjä videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay