Kannattaako 12-15-vuotiaan ottaa koronarokote?

Donate

Rapsodia.info
Published on Aug 12, 2021
Teimme nyt videon, jolla käsittelemme monien suomalaisten sydämellä olevaa suurta huolta 12-15-vuotiaiden kokeellisesta rokottamisesta. Käsittelemme tällä videolla tärkeitä faktoja ja tilastoja sekä Suomesta että myös maailmalta. Olemme todella huolissamme siitä, miten vähän poliitikot ja julkisuuden henkilöt ovat puhuneet lasten puolesta tätä kokeellista rokottamista vastaan. Käymme videolla läpi kasvatustieteilijä Tapio Puolimatkan käsittelemiä THL:n lausuntoja helmikuulta 2021, kun viranomaiset antoivat tuolloin julkisuuteen 4 ehtoa, joiden tulisi täyttyä ennen kuin lasten rokottaminen voitaisiin Suomessa aloittaa. Yksikään näistä ehdoista ei ole täyttynyt, mutta rokottaminen on jostain käsittämättömästä syystä kuitenkin nyt aloitettu ja vieläpä suurella kiireellä.

Tahdomme nyt haastaa aivan jokaista tutkimaan rohkealla sydämellä, kylmän viileästi ja avoimin mielin näitä faktoihin perustuvia tosiasioita ilman, että annamme oman aiemman "rokote-uskovaisuutemme" tulla sokaisemaan itseämme näkemästä nyt sitä karua totuutta tämän uudenlaisen rokoteteknologia-piikin kohdalla, jonka numerot ja tilastot meille kyllä kertovat, jos vain valitsemme oikeasti ja todella katsoa niihin?

Miksi Suomen mediassa ei raportoida rokotevaurioista ja kuolemista? Kuinka moni tietää, että Fimean rekisteriin on lähetetty jo 11 228 koronarokotteen haittailmoitusta? Kuinka moni tietää, että koronaviruksen kanssa epäillään kuolleen tänä vuonna noin 400 ihmisen, mutta koronarokotteeseen taas epäillään kuolleen vastaavasti jo 105 ihmisen? Kuinka moni tietää, että Suomi rikkoo parhaillaan tämän kokeellisen rokottamisen osalta kansainvälisiä ihmisoikeussopimuksia?

Kuinka moni suomalainen tietää, että EU:n virallisen haittarekisterin (EudraVigilancen) mukaan EU:n alueella näihin kokeellisiin koronarokotteisiin on kuollut jo yli 20 000 ihmistä ja noin 2 miljoonaa on vammautunut?

Vetoamme nyt aivan jokaisen suomalaisen lapsen vanhempaan esittämällä sinulle kysymyksen: "Oletko sinä valmis kantamaan vanhempana vastuun lapsesi rokotekuolemasta tai rokotevaurioista?"

Kukaan muu ei nimittäin tule ottamaan minkäänlaista vastuuta lapsestasi. Rokotevalmistajilla ei ole lakisääteistä vastuuta. Suomen valtio ei kanna vastuuta. Vakuutusyhtiöt eivät myöskään korvaa mitään kokeellisiin rokotteisiin liittyvää.

Tee palvelus itsellesi ja lapsillesi TUTKIMALLA nyt kaikki mahdollinen tieto tähän asiaan liittyen. Kannattaa kysellä ympärillä olevilta ihmisiltä heidän todellisia kokemuksia näistä kokeellisista rokotteista. Ei kannata luottaa minään itseisarvona enemmistön ääneen tai mielipiteeseen. Koska se ei ole ollenkaan tieteellistä, vaan se on typerää. On viisasta kuunnella avoimin mielin myös niitä asiantuntijoita, joiden näkemys ei välttämättä ole lähtökohtaisesti samanlainen kuin omasi.

Suosittelemme ottamaan aikalisän lastesi rokottamisen suhteen. Tässä asiassa ei ole oikeasti mitään kiirettä, vaikka media ja viranomaiset puskevatkin nyt hirveällä kiireellä näitä lasten rokotuksia väkisin eteenpäin. Koronasta ei ole vaaraa lapsillesi, mutta kokeellisesta rokotteesta aiheutuu suuri riski lastesi terveydelle. Jos ei muuta, niin OTA HARKINTA-AIKALISÄ tässä asiassa ja seuraa ensin tilanteen kehittymistä kaikessa rauhassa. Me emme ainakaan pysty mitenkään perustelemaan itsellemme sitä, miksi antaisimme omien lastemme ottaa tämän kokeellisen rokotteen, kun koronaviruksesta selviytymisaste on lasten osalta luokkaa 99,997%. Ja samaan aikaan rokotekuolemista ja vaurioista tulee ikäviä uutisia joka puolelta, paitsi valtamediasta. Ollaan viisaita ja pidetään lapsistamme itse hyvää huolta.

TUTKIMISEN ARVOISIA MATERIAALEJA:

Suosittelemme kuuntelemaan ennen rokotteen ottamista myös niiden tarinoita, jotka ehtivät jo ottaa tämän rokotteen ja pilasivat sillä sekä oman että perheensä loppuelämän. Tästä löytyy linkit viiteen rokotekuolemista ja vaurioista kertoviin videoihin suomeksi tekstitettyinä:

https://rapsodia.fi/koronarokotteeseen-liittyvat-kuolemat/

https://rapsodia.fi/terve-36-vuotias-suomalainen-kuoli-rokotteeseen-2/

https://rapsodia.fi/tuhannet-koronarokotteiden-uhrit-pyytavat-apua-rapsodia-fi-tekstitys/

https://rapsodia.fi/koronarokotteen-uhrien-tiedotustilaisuus/

https://rapsodia.fi/covid-rokotteiden-uhrien-tarinat/

Tästä löytyy suomalaisten lääkärien "Pelastetaan lapset" -kampanjan nettisivut: https://pelastetaanlapset.fi

Tässä on myös vielä lyhyt video, jolla puhuu monia suomalaisia, joita yhdistää valtava huoli suomalaisten lasten tulevaisuudesta. Tältä videolta kuulet myös vanhempien karuja kokemuksia siitä, miten heidän omat lapsensa ovat vammautuneet pysyvästi ja jopa kuolleet rokotteiden takia: https://rapsodia.fi/avunpyynto-lapsille-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay