MILJOONA ihmistä marssi Vapauden puolesta Lontoossa ??? Lauantaina 24.4.202...

Donate

Voitontie
Published on Apr 28, 2021
MILJOONA ihmistä marssi Vapauden puolesta Lontoossa ???
Lauantaina 24.4.2021 Lontooseen kerääntyi puoli miljoonaa, eräiden arvioiden mukaan jopa miljoona, ihmistä marssimaan vapauden ja ihmisoikeuksien puolesta! Kansalaiset heräävät nyt suurin joukoin siihen, miten heidän hallituksensa eivät palvele enää kansalaisten etua - vaan päinvastoin ajavat mitä hirveimpiä ja älyttömimpiä rajoituksia ja sulkutoimia! Tämä Lontoossa järjestetty mielenilmaus oli kaikkein suurin poliittinen mielenilmaus koko Englannin historiassa viimeisen 20 vuoden aikana ja kenties kaikista suurin mielenilmaus koko Iso-Britannian historiassa!
Jos ja kun tämä jopa miljoonaan osanottajaan yltänyt Vapauden puolesta -mielenilmaus on koko Iso-Britannian historian suurin, on aivan käsittämätöntä, miten valtaVALEmedia ei hiisku tästä sanaakaan - ei paikan päällä Englannissa, mutta ei myöskään muissa maissa! Sanoma- ja iltapäivälehtien uutiset notkuvat ties minkälaisia otsikkoja ja “turhaa informaatiota”, mutta tästä poikkeuksellisesta kansan kokoontumisesta vapauksien ja ihmisoikeuksien puolesta ei mainita sanallakaan!
Tämä kaikki valtaVALEmedian toiminta kertoo vain siitä, miten he ovat yhdessä hallituksen kanssa todella peloissaan sen suhteen, miten ihmiset ovat alkaneet heräämään heidän häikäilemättömän pahantahtoiseen ja valheita pursuavaan toimintaan! ValtaVALEmediat ympäri maailmaa toitottavat nykyään vain paljon hallitusten yhtenä ainoana ja “oikeana” totuutena pitämiä asioita sen sijaan, että he todella toimisivat oikeina ja objektiivisina tutkivina journalisteina ja tiedonvälittäjinä sekä kansalaisten oikeuksien puolustajina. Meidän kaikkien myös täällä Suomessa on korkea aika alkaa ajattelemaan niillä kuuluisilla omilla aivoilla, avata silmämme ja harjoittaa todella kriittistä medialukutaitoa sekä tiedonkeruuta itsenäisyytemme ja vapauksiemme puolustamisen lisäksi!
Tästä linkistä pääset myös lataamaan Whatsapp-version, jota voit lähettää kätevästi eteenpäin kaikille: https://rapsodia.fi/miljoona-ihmista-marssi-vapauden…/
Lisää suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita löydät osoitteesta:
www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay