Rokotteen ottaneet kristityt ottavat luultavasti myös pedonmerkin - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jun 10, 2021
Älä erehdy tämän suhteen. Ne, jotka ottavat tämän rokotteen, he eivät tykkää kuulla siitä, että he ovat tehneet virheen, koska ottivat tämän rokotteen. He suuttuvat. Miksi? Koska tämä henkivalta saa heidät suutuksiin. Ne, jotka ottavat nyt tämän rokotteen, tulevat todennäköisesti myös hyväksymään pedonmerkin.

Tässä "rokotteessa" on kyse geeniterapiasta, sen tarkoituksena on geenien manipulaatio. Jotkut rokotetut ovat huomanneet voivansa tulla nyt itse yhdistetyksi Bluetoothiin.

Miksi ihmiset sitten ottavat tämän rokotteen?

1. Pelko: sairauden, tulevaisuuden, syrjäytymisen tai laumasta erottamisen pelko, ja toive siitä, että elämä palaisi muka sitä kautta takaisin normaaliksi.

2. Toisten mielipiteet ja toisten osalta tuleva halveksunta ja paine.

3. Petos. He ovat tulleet petetyiksi.

Pastori Chris kertoi, että jos olet kristitty ja olet ottanut rokotteen, sinä tarvitset ihmeen. Olet vakavissa ongelmissa, siitä ei ole epäilystäkään. Pastori Chris kysyi: "Oletko kuunnellut sitä, mitä olen puhunut täällä aina viime vuoden alusta alkaen? Jos olet kuunnellut, miksi olet mennyt ottamaan tämän rokotteen?"

Totuus tässä asiassa on se, että sinä otit rokotteen, koska sinulla on kapinallinen mieli jo pitemmältä ajalta. Tämä kapinallisuus on se, mistä sinun täytyy tehdä parannus ja katua. Sinun suurin ongelmasi ei ole rokote, vaan kapinallinen henki ja mieli. Tämä on suurin ongelmasi. Ehkäpä kukaan ei ole koskaan kertonut tästä sinulle, mutta minä kerron tästä sinulle nyt.

Pastori Chris näyttää tällä videolla myös suuria linjoja koskien sitä pimeyden valtakunnan työtä ja agendaa, jota nämä pahuudelle antautuneet yksilöt ja instituutiot ajavat maailmassa kaiken taustalla. Pastori Chris on kertonut aivan "pandemian" alusta alkaen kerta toisensa perään, että kaikessa tässä on ollut taustalla kaiken aikaa suunnitelma rokotteiden saamisesta lopulta pelon lietsonnan kautta ihmisiin. Viime vuoden alkupuolella Pastori Chrisin ohjelmia sensuroitiin pois, koska hän näytti tälläkin videolla nyt näytettävän kuvan, jossa kaikki pimeyden valtakunnan suunnitelmat yhdistyvät toisiinsa: NWO, ID2020, ROKOTTEET, IOT, 5G, PANDEMIA & PELKO.

Pastori Chrisiä on kritisoitu kaiken aikaa, mutta hän on puhunut vain ja ainoastaan totuutta. Jokainen voi halutessaan itse tarkistaa ja todeta tämän hämmästyttävän johdonmukaisuuden kaikissa Pastori Chrisin sanoissa ja opetuksissa. Siinä missä monet seurakuntien johtajat ovat taipuneet pelon edessä, Pastori Chris on ottanut rohkeasti kantaa näihin globaalin mittakaavan petoksiin ilman, että yksikään asia tai sana olisi osunut häneltä harhaan. Hän on lähettänyt aivan tämän PLANdemian alusta saakka jo pitkästi yli 100 LIVE-lähetystä, jotka kaikki löytyvät suomeksi tulkattuina täältä:
https://rapsodia.fi/category/pastori-chris-live-videot/

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay