Rokotteet - aikakautemme kaasukammio?

Donate

Rapsodia.info
Published on Dec 3, 2020
Rokotteet - tämä hyvin vaiettu ja pitkälle sensuroitu kansaa kahtia jakava asia. Ovatko ne todella hyväksi meille vai ennemminkin aivan täysin päinvastoin? Oliko sikapiikki vain surullisenkuuluisa poikkeus sääntöön vai todellinen jäävuorenhuippu rokotteiden taustalla vaikuttavasta pahantahtoisesta agendasta vähentää maailman väestöä ja saada ihmisten terveys maailman eliitin hallintaan ja kontrollin alaiseksi?

Tässä on tunnin mittainen infopaketti rokotteista sekä siitä, mitä lukuisat asiantuntijat, mm. rokotteita tutkivat henkilöt, lastenlääkärit ja lakimiehet sanovat asiasta. Rokotteet sisältävät lukuisia elimistöllemme haitallisia aineita, mm. polysorbaatti-80:ta, alumiinia ja elohopeaa. Toisin kuin useimmissa lähteissä väitetään, niin nämä rokotteissa käytetyt määrät eivät todellakaan ole ihmiselimistölle vain “pieni haitaton suupala” verrattuna siihen, miten näitä aineita kulkeutuu elimistöihimme elinympäristöstä ja mm. ruuan mukana. Aineiden imeytymistavat ovat todella erilaiset, mistä aiheutuukin tutkimusten valossa nykyaikana nämä jatkuvasti yleistyvät muistiongelmat, ADHD, ADD, keskittymis- ja oppimishäiriöt yms.

Oletko joskus myös miettinyt sitä, miksi lasten ja nuorten keskuudessa mm. diabetes, astma ja autismi ovat nykyään räjähdysmäisessä kasvussa? Muistatko omassa lapsuudessasi tai isovanhempiesi ikäluokassa tällaista määrää erilaisista terveys- ja oppimisvaikeuksista kärsiviä lapsia kuin nykyään näemme myös ihan täällä koti-Suomessa tavallisissa koululuokissa? Tämä asia alkaa olla todella hälyttävällä tasolla eikä loppua näy. Nyt myös koronavirukseen on suunnitteilla nopeasti kehitetty rokote. Terveydenhuoltomme ammattilaiset voivat pian joutua hankalaan tilanteeseen tässä rokoteasiassa. Pitkän koulutuksen ja uran myötä ihmisiä on hyvin helppo ohjailla “yhdellä totuudella”, rahalla ja toimeentulon menettämisellä. Sekä tietenkin pelolla.

Nyt on aika heittää pelko nurkkaan ja tutustua tähän aiheeseen oikein kunnolla, jotta voit olla varma siitä, ettet ole niiden joukossa, jotka ottivat 10 vuotta sitten traagiseksi osoittautuneen sikapiikin itselleen ja lähimmäisilleen, koska “uskoivat sen olevan hyväksi, kun niin kerran viranomaisten toimesta sanottiin.” Jaetaan tätä kriittisempää rokotetietoa eteenpäin, koska valtamedia ei sitä tee. Tutkitaan asioita rohkeasti ja tehdään vasta sitten päätöksemme suuntaan tai toiseen, vapaudesta käsin! God Bless You!

Lisää suomeksi tekstitettyjä rokoteaiheisia videoita löydät osoitteesta: https://rapsodia.fi/tag/rokotteet/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay