PCR-testipandemia - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Mar 5, 2021
Tekstitimme juuri lyhyen videon Dr. Andrew Kaufmanilta, jossa hän puhuu tästä tekemällä tehdystä petosten verkostosta: ”COVID-19-pandemiasta”. COVID-19-pandemiaa käytetään todellisuudessa kansakuntien manipuloinnin ja kontrolloinnin työkaluna. Muistelepa hetki sitä aikaa, kun meillä ei vielä ollut mitään viranomaisten tiedostustilaisuuksia, ei maskeja, ei turvavälejä, sulkutiloja tai kauppojen sulkemisia. Näemmekö ympärillämme minkään oikeasti muuttuneen, jos vertaamme tätä nykyhetkeä menneisiin vuosiin? Olemmeko nähneet ihmisten kuolevan kaduille? Olemmeko menettäneet terveitä läheisiämme aivan yllättäen? Hautaammeko ruumiita takapihoillemme? Vai onko kyseessä vain illuusio pandemiasta?

Tällä hetkellä nämä kaikki tyrannimaiset päätökset perustuvat vain niin kutsuttuihin "todettuihin tartuntatapauksiin". Koronaviruksen testaamiseen käytetään PRC-testiä, jonka kehittäjä Kary Mullis on itse sanonut moneen kertaan, että testi ei ole ollenkaan sopiva taudin diagnosointiin tai taudinaiheuttajan toteamiseen. Ja kaikkein hulluinta tässä on se, että saatat olla täysin terve ja oireeton, mutta silti sinut lasketaan mukaan tartuntatapaukseksi. Ainoana edellyksenä on positiivinen testitulos. PCR-testi on jopa niin epäluotettava tartuntatautien diagnosoimisessa, että käytännössä mikä tahansa näyte voi antaa PCR-testissä positiivisen tuloksen. Siksi Dr. Andrew Kaufman kehottaakin meitä tällä videolla vastustamaan tätä testiä. Meidän ei tule suostua siihen missään tapauksessa. Koska mitä enemmän näitä testejä tehdään, sitä pahemmaksi tilanne muuttuu. Tätä peliä kontrolloidaan testaamisen kautta.

Videon lopussa Dr. Andrew Kaufman kertoo myös siitä, miten viimeinkin on julkaistu korkealaatuinen datakontrolloitu satunnaistutkimus siitä, että mitään todisteita EI OLE OLEMASSA sen puolesta, että maskit vähentäisivät infektioita. Vaan päinvastoin, niistä on todettu olevan haittaa ihmisten terveydelle.

Katso tältä videolta lisää ja jaa tätä videota myös rohkeasti eteenpäin. Kiitos!

Tässä linkki aiemmin tekstittämäämme videoon siitä, miten tanskalaiset onnistuivat kumoamaan pakkorokotuslain:

https://rapsodia.fi/tanska-kumosi-pakkorokotuslain/

Tässä on linkki tekstittämäämme sanomaan Kennedyltä koskien vapautta ja toivoa:

https://rapsodia.fi/robert-f-kennedy-jr-sanoma-vapaudesta-ja-toivosta/

Lisää videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay