VKK:n varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen vieraili 23.9. Yazkan Merirosvoradiossa

Donate

Rapsodia.info
Published on Sep 24, 2021
Valta kuuluu kansalle (VKK) puolueen varapuheenjohtaja Ilkka Tiainen vieraili Yazka Loven merirosvoradio ohjelmassa 23.9.2021. Ilkka Tiaisen hieno puhe VKK-puolueen kesäpäiviltä Heinolasta 3.9.2021 sai ohjelmassa samalla myös ensiesityksensä. Myöhemmin saimme nähdä vielä myös Ilkka Tiaisen taiteilijanimen Ike Novikoffin videotuotannoista näyttäviä pätkiä.

Suuret kiitokset Yazka Lovelle ja Ilkka Tiaiselle tästä aivan upeasta videosta, millä käsittelitte todella tärkeitä ja arvokkaita asioita kaikkien meidän tavallisten suomalaisten näkökulmasta katsottuna.

Suosittelemme aivan jokaista suomalaista katsomaan tämän pitkän, mutta todella asiapitoisen haastattelun kokonaisuudessaan. Ilkka Tiainen kertoi suorin sanoin mm. siitä, miten Suomen EU-liittymissopimusta ei ole edes löydettävissä mistään täällä Suomesta, ainoastaan jostain kassakaapista Italiasta, mutta 100 vuodeksi sielläkin salattuna.

Ilkka Tiainen avaa erinomaisesti suomalaisen poliittisen kentän korruptoituneisuutta ja sitä, miksi poliitikot tuppaavat toimimaan niin järjettömällä tavalla kuin he tällä hetkellä toimivat. Nämä poliittiset huijaukset ovat jatkuneet jo todella pitkään, mutta perustuslakimme on todella hyvä, joten asiat on mahdollista saattaa sitä kautta järjestykseen.

Jaetaan myös tätä arvokasta tietoa eteenpäin omissa maailmoissamme, jotta saadaan kansaa heräämään näkemään sitä, mitä täällä oikeasti tapahtuu.

Alkuperäinen ohjelman linkki Yazkan Merirosvoradioon: https://tokentube.net/l/3658331716/23-9-2021-Yazkan-vieraana-toimittaja--VKKn-varapuheenjohtaja-Ilkka-Tiainen

Lisää ajankohtaisia videoita löytyy täältä: https://rapsodia.fi/category/asiantuntijavideot/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay