USA:ssa 400 000 koronarokote kuolemaa - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 21, 2022
Rokotettujen immuniteetti romahtaa AIDS-potilaiden tasolle

Wayne Allyn Root vieraili Alex Jonesin InfoWars ohjelmassa 28.12.2021. USA:n virallisesta rokotehaittojen ilmoitusjärjestelmästä eli VAERS:ista löytyy jo yli 20 000 raportoitua rokotekuolemaa. New Yorkissa sijaitseva Columbian yliopisto on julkaissut uuden tutkimuksen, josta käy ilmi, että tämä määrä täytyy kertoa luvulla 20, jotta päästään todellisuutta vastaavaan tilanteeseen. Näin ollen USA:ssa on jo kuollut koronarokotteeseen yli 400 000 amerikkalaista. Ja yli 20 miljoonaa amerikkalaista on saanut koronarokotteista haittavaikutuksia eli vakavia terveydellisiä ongelmia. Tässä kohtaa on syytä huomioida myös se ikävä tosiasia, että suurin osa kuolemista ja haittavaikutuksista on odotettavissa tapahtuviksi vasta pidemmällä aikavälillä.

"Rokote tappaa immuunipuolustuksesi. Kun rokote on sinussa, se heikentää joka viikko immuniteettiasi, kunnes immuniteettisi on lopulta romahtanut AIDS-potilasta vastaavalle tasolle. Ja nyt normaali flunssakin voi jo tappaa sinut. Tästä pääsemme nyt pääpointtiin. He väittävät tätä "rokottamattomien pandemiaksi". Minä taas kutsun tätä rokotettujen pandemiaksi. Hallitus valehtelee. He vääristelevät tilastoja."

Lähdelinkki Columbian yliopiston tutkimukseen:
https://wokeguru.org/columbia-study-true-us-covid-vaccine-death-count-around-400k-355581860-2021/

Lähdelinkki Alex Jonesin InfoWars ohjelmaan, jossa käsitellään myös paljon Trumpin käsittämätöntä rokotemyönteisyyttä:
https://www.banned.video/watch?id=61cb8721d7f5f63c31644154

Täältä löytyy lisää Trumpin ratkaisevasta virheestä: https://rapsodia.fi/trumpin-ratkaiseva-virhe-2/

Tässä on videon sisältö vielä tekstin muodossa:

"Columbian yliopistosta tuli juuri pari päivää sitten tutkimus, joka näyttää, että VAERS:in rokotekuolemissa täytyy käyttää kerrointa 20. VAERS:issa on yli 20 000 rokotekuolemaa, joka täytyy nyt kertoa luvulla 20. Tämä tarkoittaa, että koronarokotteen suorana seurauksena on kuollut jo yli 400 000 amerikkalaista. Ja noin miljoona ihmistä on vammautunut tai saanut haittavaikutuksia rokotteesta. Kun tämä kerrotaan kahdellakymmenellä, tuloksena on 20 miljoonaa amerikkalaista, jotka ovat saaneet vakavia haittavaikutuksia rokotteesta. Rokote tappaa immuunipuolustuksesi. Kun rokote on sinussa, se heikentää joka viikko immuniteettiasi, kunnes immuniteettisi on lopulta romahtanut AIDS-potilasta vastaavalle tasolle. Ja nyt normaali flunssakin voi jo tappaa sinut.

Tästä pääsemme nyt pääpointtiin. He väittävät tätä "rokottamattomien pandemiaksi". Minä kutsun tätä rokotettujen pandemiaksi. Hallitus valehtelee. He vääristelevät tilastoja. Käytännössä jokainen kuollut – jokainen, joka on saanut koronan, joutunut sairaalaan ja kuollut, kuolee sellaisen määräajan sisällä, jossa heidät lasketaan "rokottamattomiksi". Ensimmäiset 30 päivää 1. piikin jälkeen ja ensimmäiset 14 päivää 2. piikin jälkeen, 3. piikin määritelmää en tiedä, mutta nämä kaikki lasketaan rokottamattomiksi. Jos siis kuolet "koronaan", kyse oli muka "rokottamattomasta". Mutta oikeasti kyse oli rokotetusta, joka sai "koronan" ja kuoli. Minä kutsun sitä rokotekuolemaksi. He kutsuvat sitä rokottamattoman kuolemaksi. Kyse on aivan valtavasta petoksesta kaikissa maailman maissa... Jossain jo myönnetään totuutta. Skotlannissa, Walesissa, Englannissa, Israelissa ja Singaporessa tilastot kertovat, että kaikki koronaan kuolleet ovat olleet kaikki rokotettuja."

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay