Pakkorokotetut vanhukset kuolevat koronapiikkeihin hoivakodeissa - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Feb 22, 2021
Tässä todella sydäntäsärkevä suomeksi puhuttu ja tekstitetty video siitä, kuinka vanhukset kirjaimellisesti kuolevat NYT näihin myrkkypiikkeihin parhaillaan hoivakodeissa ympäri maailmaa! Monet suhteellisen hyväkuntoiset ja aktiiviset vanhukset ovat saaneet todella vakavia haittavaikutuksia otettuaan koronarokotteen ja useat ovat myös kuolleet aivan yllättäen vain muutama päivä tai viikko rokotteen ottamisesta. Kyse ei ole enää mistään sattumasta!

Tällä videolla esiintyvä yksi maailman ehkä jopa tunnetuimmista asianajajista, saksalainen Reiner Fuellmich, kertoo, että kyseessä on henkirikos, ellei jopa näitä vanhuksia kohtaan suoritettu suoranainen murha. Monet julkisuuteen tulleet hoivakotien työntekijät ovat kertoneet siitä, kuinka sama sydäntäsärkevä traaginen ilmiö rokotteiden kohdalla on tapahtunut hoivakodista ja maasta toiseen ympäri maailmaa. He ovat myös kuvanneet salaa materiaalia siitä, kuinka puolustuskyvyttömiä vanhuksia on hoivakodeissa myös PAKOTETTU ottamaan rokote. Myös monet suomalaiset hoivakotien työntekijät sekä sairaanhoitajat ovat nostaneet tämän saman asian esiin, kuinka heidän potilaansa ovat kuolleet pian koronarokotteen saatuaan tai saaneet vakavia haittavaikutuksia.

Kokosimme videon loppuun myös suomalaisten kertomuksia siitä, kuinka he ovat kirjoittaneet jopa joidenkin vanhusten tulleen pakkorokotetuiksi siis ihan täällä Suomessakin! Katso videolta lisää ja jaa eteenpäin tätä ELINTÄRKEÄÄ tietoa, jotta emme menettäisi täällä Suomessa tai missään muuallakaan enää yhtäkään mummoa ja pappaa näille tappaville myrkkypiikeille, joita hyväuskoiset ihmiset menevät nyt omaa ymmärtämättömyyttään ottamaan! Oikea tieto on kultaakin kalliimpaa tässä pahassa ajassa. Valitaan olla rohkeita ja PUHUTAAN tästä kansanmurhasta kaikkialle eteenpäin!!

Rapsodia-tiimi etsii edelleen rohkeita suomalaisia, jotka tahtovat nousta esiin varoittamaan toisia kertomalla avoimesti oman läheisensä kuolemasta tai loukkaantumisestia koronarokotteen ottamisen seurauksena:

https://rapsodia.fi/rohkeita-suomalaisia-etsitaan/

Alkuperäisen englannin kielisen videon löydät täältä: https://www.bitchute.com/video/GGABMOoFPcgh/

Lisää suomeksi tekstitettyjä asiantuntijavideoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay