Pastori Chris itkee sielujen puolesta - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Pastori Chris - Rapsodia.fi
Published on Jan 24, 2021
Pastori Chris julisti tämän vuoden 2021 olemaan valmistautumisen vuosi. Valmistelemme sydäntämme palvelemaan Herraa, valmistelemme Seurakuntaa palvelemaan, valmistaudumme Evankeliumin kanssa ja valmistaudumme kohtaamaan Jumalaa. Oletko sinä valmis pian tapahtuvaan Seurakunnan ylöstempaukseen?

Tällä sydäntä koskettavalla videolla Pastori Chris itkee ja puhuu siitä, miten tärkeää se on Jumalalle, että me voitamme sieluja tästä pahasta ajasta iankaikkisuuteen Jumalalle. Mitä varten sinä elät? Elätkö pelastaaksesi sieluja vai elätkö vain itseäsi varten? Sielujen voittaminen on kaikkein tärkeintä Jumalalle. Elämme parhaillaan lopunaikoja, Herra Jeesus palaa pian takaisin ja aika on käymässä vähiin.

Nyt on aika voittaa sieluja enemmän kuin koskaan aiemmin, on aika tehdä kaikkensa sen eteen, että ihmiset pelastuvat tästä pahasta ajasta. Taivaan alle ei ole annettu mitään toista
nimeä ihmisille, jossa he voisivat pelastua, ainoastaan Jeesuksen Nimi. Tässä Nimessä on pelastus, iankaikkinen elämä, jokaiselle joka uskoo!

Jos et ole vielä uudestisyntynyt ja vastaanottanut tätä upeaa Jumalan-elämää itseesi, klikkaa tästä linkistä ja pyydä Jeesus tänään sydämeesi: https://rapsodia.fi/pelastusrukous/

Jos tahdot tehdä enemmän Herralle sielujen voittamiseksi täällä Suomessa, voit myös olla suoraan meihin yhteydessä ja autamme mielellämme sinua.

Lisää Pastori Chrisin videoita löydät osoitteesta: www.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay