Cabalin kaatuminen – osa 5 - Cabalin paha moottori YK

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 24, 2022
Tämän 20-osaisen sarjan viidennessä jaksossa käsitellään Yhdysvalloissa sijaitsevaa tuntemattomien rakentajien ja rahoittajien pystyttämää graniittimonumenttia Georgia Guidestonea, johon on kirjoitettu Siionin pöytäkirjojen sisältö tiivistetyssä muodossa. Tässä jaksossa käsitellään myös YK:ta, joka toimii Cabalin moottorina yhden maailman hallituksen luomisessa. Jaksossa paljastetaan myös sitä, miten YK:n "rauhan joukot" raiskaavat ja pahoinpitelevät lapsia ja naisia, mutta eivät joudu kuitenkaan koskaan näistä teoistaan vastuuseen lain edessä. Tässä jaksossa on käsittelyssä myös Agenda 21 ja Agenda 2030 ja se, miten nämä agendat ovat suunniteltuina kansalaisten varallisuuden varastamiseen sekä yhden keskitetyn maailman hallinnon luomiseen.

Tämän ohjelmasarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Kaikesta valtamedian harjoittamasta sensuurista huolimatta Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät ovat päättäneet jakaa tutkimustyönsä tulokset tämän videotuotannon muodossa koko maailmalle täysin ilmaiseksi, jotta tämä tieto saavuttaisi mahdollisimman monet ihmiset ympäri maailmaa.

Jarmo Laakso on tehnyt todella suuren työn tekstittäessään tämän koko sarjan suomeksi, joten tuhannet kiitokset tästä Jarmolle. The Finnish Awakening -nimiseltä Rumble-kanavalta löytyy kaikki nämä 20 jaksoa. Ja lisäksi vielä vanhempi 10-osainen: "10-PARTS SERIES ABOUT THE FALL OF THE CABAL", jonka sarjan tekijät suosittelevatkin katsomaan ennen tähän tuoreempaan 20-osaiseen sarjaan siirtymistä.

The Finnish Awakening Rumble-kanava: https://rumble.com/c/c-1141033

Sarjan tekijöiden kotisivut löytyy täältä:
https://www.valcabal.nl

Observer haastattelee tässä ohjelmasarjan tekijöitä: https://freeobserver.org/en/free-observer-meets-the-researchers-behind-the-fall-of-the-cabal/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay