Ano Turtiainen puhuu asiaa Eduskunnassa

Donate

Rapsodia.info
Published on Feb 13, 2021
Kokosimme juuri kansanedustaja Ano Turtiaisen viimeaikaiset puheet Eduskunnasta kätevästi samalle videolle, kun hän uskaltaa ainoana kansanedustajana puhua asioista suoraa niiden oikeilla nimillä. Hän käsittelee sitä, mitä Suomessa oikeasti tapahtuu tällä hetkellä, tuomalla valoon näitä hallituksen ajamia varsin pimeitä agendoja, joita ajetaan eteenpäin kaikessa hiljaisuudessa tämän koronan varjolla. Ano Turtiainen kyseenalaistaa koronarajoitusten tarpeellisuutta ja ihmettelee sitä, miten kuolinluvut eivät ole nousseet viime vuosiin verrattuna, vaikka meille väitetään, että meillä olisi täällä muka meneillään "kuolemanvaarallinen pandemia".

Voisiko olla, että tätä kaikkea ajetaan eteenpäin tarkoituksella, jotta pienet yritykset saataisin tuhottua ja ihmiset polvilleen hallituksen edessä anomaan taloudellista apua? Yritetäänkö ihmisiltä viedä tämän kaiken varjolla ihmisoikeudet henkilökohtaiseen vapauteen, omavaraisuuteen ja ylipäänsä elämään liittyen?

Todella hienoa nähdä, että meillä on Suomessa tällainen kansanedustaja, joka uskaltaa seistä suomalaisten puolella edustamassa todella kansaa, eikä vain kumartele tai nöyristele jonkin globaalin agendan tai median pelon edessä niin kuin monet muut tekevät.

Kuuntele lisää tältä videolta ja jaa tätä videota myös eteenpäin. Kiitos!

Lisää ajankohtaisia videoita löydät osoitteesta: wwww.rapsodia.fi

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video