En tule ikinä ottamaan testivaiheen rokotetta - Sara Chafak

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 5, 2021
Työt menee, jos jatkan pakkopiikin kyseenalaistamista
Kiitos Sara Chafak, että puhut rohkeasti ja uskallat kyseenalaistaa tätä sairasta järjettömyyttä. Nyt tarvitaan lisää julkisuuden henkilöitä ja vaikuttavassa asemassa olevien ulostuloja. Älkää pelätkö. Olkaa rohkeita ja puhukaa. Australia toimii meille varoittavana esimerkkinä siitä, mitä tänne Suomeenkin on pian luvassa, jos me emme ryhdistäydy ja nouse vastarintaan tätä kansamme orjuutusta vastaan, jota ajetaan tämän korona-psykopaattien masinoiman sekopäisen terveystyrannian nimissä joka rintamalla piikiksi vapaiden suomalaisten lihaan.

"Sain tänään jo kaksi emailia siitä, että jos jatkan tästä aiheesta puhumista, niin toisessa mailissa sanottiin, että sopimus puretaan ja toisessa mailissa tuli varoitus. Tämä ei kuulosta normaalilta, että perus kyseenalaistaminen sensuroidaan.

Me eletään ihan erityisen sekavaa ja omituista aikaa tällä hetkellä. Ihan suoraan sanottuna mua ahdistaa. Mua ahdistaa tämä kiristyksen ja painostuksen määrä. Mä en tule ikinä ottamaan testivaiheessa olevaa rokotetta mun kehoon. Ja mä haluan pitää kiinni mun vapaudesta. Mä oon syntynyt Suomeen. Mä olen suomalainen, mutta en tunnista tätä maata enää. Mitä täällä tapahtuu?

Tämä on ihan sairasta. Mä menetän työn, jos mä kyseenalaistan jotain pakkopiikkii, joka pitäis ottaa. Mua pelottaa. Jokainen tekee keholleen, mitä ikinä lystää, mutta kun siihen aletaan puuttumaan tai sun itsemääräysoikeuteen aletaan puuttumaan ja sun lääketieteelliseen koskemattomuuteen kajotaan, nii se ei oo fine. Se ei ole vapautta. Se on manipulointia ja kontrollointia. Näin mä koen tän.

Mä haluan vielä sanoa kiitos kaikille teille, jotka ootte laittaneet viestejä. Teitä on satoja. Ja tuntuu hyvältä, että ei ole yksin tämän asian kanssa."

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay