sporttikameravirtapankki

Bill Gatesin Pandemia 2.0 apinarokko

Donate

Cirrata567
Published on Aug 6, 2022
Suomensimme tälle videolle Chronicles of Prophecy -ohjelmassa käytyä keskustelua tästä uudesta apinarokosta, jonka Pastori Chris näytti myös LIVE-lähetyksessään 20.5.2022. Ohjelmassa näytettiin myös video, jolla Corey´s Digs käy läpi USA:n viranomaisten, miljonäärien hallinnoimien säätiöiden sekä lääketeollisuuden toimijoiden erittäin kyseenalaisia toimia viime vuosilta ja vuosikymmeniltä. Koronahuijauksen pääarkkitehteinä toimineet tahot ovat myös hääräilleet kuumeisesti takavuosina isorokon ja apinarokon parissa. USA:n lääkeviranomainen (FDA) on myöntänyt hyväksyntänsä apinarokkoa vastaan kehitetylle rokotteelle jo vuonna 2019.

Ja kaiken takaa löytyy jälleen kerran, kukapa muukaan kuin tuo koko ihmiskunnan arkkivihollinen Mr. Bill Gates of Hell. Gates on varoittanut maailman hallituksia isorokko terrori-iskuista, minkä jälkeen alettiin jotenkin kummasti löytämään näitä harvinaisia apinarokkotartuntoja eri puolilta maailmaa. Tämä sama apinaorkesteri puhaltaa jälleen globaalin sinfoniansa soimaan, kun he alkavat jälleen koijaamaan apinoita maailman kansakunnissa, mikäli ihmiset eivät siis ole ottaneet ollenkaan opikseen tästä koronasirkuksen ensimmäisestä kierroksesta.

Lainauksia Corey´s Digs tapahtumien aikajana videolta:

Tämä Corey Diggsin julkaisema tärkeä tapahtumien aikajana näyttää meille, miten samat säätiöt, yhtiöt ja järjestöt, jotka olivat vastuussa koronasta, ovat myös olleet todella kiireisinä isorokon kimpussa alkaen aina kesäkuusta 2001. Kun strategisen ja kansainvälisen tutkimuksen keskukset Johns Hopkins ja Anser saivat suurimman osan operaatio WARP Speedin rahoista, he simuloivat amerikkalaisia vastaan kohdistetun isorokkohyökkäyksen nimeltä pimeä talvi.

"Olemme nyt menossa kohti pimeää talvea", Joe Biden sanoo videolla.

He alkoivat valmistautumaan siihen isorokkorokotteilla, jotka valmisti Sanofi Pasteur. Vuonna 2014 kuusi isorokko injektiopulloa löydettiin NIH:ssa olleesta pahvilaatikosta ja ne kuljetettiin CDC tautikeskukseen. Kuukausia myöhemmin ensimmäinen viruslääke isorokon hoitamiseen oli luotu, jonka rahoitti Bill Gates ja Wellcome Trust.

6.10.2017 Emergent Biosolutions, joka oli vastuussa 300 000 sotilasta vahingoittaneesta rokotteesta, teki isorokkorokote sopimuksen Sanofi Pasteurin kanssa.

Kesäkuussa 2018 FDA (USA:n elintarvike ja lääkevirasto) antaa hyväksynnän isorokkoa hoitavalle lääkkeelle, jonka on valmistanut SIGA Technologies, joka teki sopimuksen 1,7 miljoonan annoksen pitämisestä varastossaan.

3.9.2019 Emergent Biosolutions sai 2 miljardia dollaria heidän isorokkorokotteen toimittamisesta kansalliseen varastointiin. Vain paria viikkoa myöhemmin toisessa koko maailman kahdesta ainoasta labrasta, joiden tiedetään varastoivan eläviä näytteitä isorokkoa aiheuttavasta variola viruksesta, tapahtuu räjähdys. Ja FDA hyväksyy rokotteen sekä isorokon että myös apinarokon torjuntaan.

Maaliskuusa 2021 Merck saa 300 miljoonaa dollaria Bidenin hallinnolta ja Bill Gatesin säätiöltä omien tilojensa paranteluun ja varusteluun.

Kesäkuussa 2021 FDA hyväksyy virusten vastaisen hoidon isorokkoa vastaan, jonka on rahoittanut Bill Gates & Wellcome Trust vuonna 2014.

Heinäkuussa 2014 Oxfordin yliopisto avustaa Siga Technologies:ia heidän apinarokko lääkkeiden käytön laajennuksessa Keski-Afrikan tasavaltaan.

Halloweenina 2021 Joe Biden allekirjoittaa määräyksen, jolla voidaan alkaa käyttämään kansallista varastoa. Muutamaa viikkoa myöhemmin Bill Gates varoittaa hallituksia isorokko terrori-iskuista. Seitsemän päivän kuluttua tästä useita isorokko injektiopulloja löydetään sattumalta Merckin tiloista Pennsylvaniasta. Heti seuraavana päivänä Marylandista löydetään harvinainen apinarokkotapaus.

"Mitä muuta me emme nyt kuuntele, jonka suhteen tulisi nyt toimia?", videolla oleva haastattelija kysyy Bill Gatesilta.

"Bioterrori-isku on pahin painajais-skenaario, koska kyseessä olisi taudinaiheuttaja, joilla on todella korkea kuolleisuus. Hyvä uutinen on nyt se, että suurin osa tekemästämme työstä, kun valmistaudumme tätä pandemiaa numero 2 varten...", Bill Gates vastaa.

https://rapsodia.fi/miten-koronapandemia-tehtailtiin-david-icke-2/
https://rapsodia.fi/varoitus-whon-globaalista-terveysdiktatuurista/
https://rapsodia.fi/who-yrittaa-kaapata-vallan-maailman-maista-2/
https://rapsodia.fi/mihin-me-tarvitsemme-niin-monia-turhia-ihmisia-2/
https://rapsodia.fi/koronaviruksen-patenttitiedot-paljastavat-biologisen-aseen-5/
Täältä löytyy lisää Bill Gatesista: https://rapsodia.fi/?s=Bill+Gates

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video