A THEORY OF FUKUSHIMA ENGLISH SUBTITLES (HAARP, METHANE-CLUTTER)

Donate

Katasa
Published on Dec 4, 2020
Ei ydinvoima ole sellainen että se voidaan napista sytyttää ja sammuttaa Miten me halutaan Aurinko on ydinvoimala, joka muodostui vajaa viisi miljardia vuotta sitten tähtienvälisestä kaasusta, joka romahti palloksi oman painonsa vetämänä. Auringon ytimessä alkoi noin 4,6 miljardia vuotta sitten vetyfuusio ja se alkoi tuottaa energiaa. Sytyttyään Aurinko puhalsi ympärilleen tiivistyneestä kiekosta pois irtokaasun, jolloin jäljelle aurinkokuntaan jäivät vain kiinteät kappaleet ja kaasuplaneetat.

Aurinko kirkastuu hiljalleen ikääntyessään kun sen ydinosien alkuainekoostumus muuttuu fuusion kuluttaessa vetyvarantoa. Aurinko säteilee nykyisin jo noin 50 prosenttia voimakkaammin kuin 4,5 miljardia vuotta sitten. Kirkastumisen jatkuessa maapallo kuumenee niin paljon, että 1–3 miljardin vuoden kuluttua meret höyrystyvät, kasvihuoneilmiö kiihtyy ja Maa muuttuu elinkelvottomaksi.

Viiden miljardin vuoden kuluttua vety loppuu Auringon keskustasta, ja se alkaa hitaasti laajentua ja muuttua punaiseksi. Vähitellen Auringosta tulee punainen jättiläinen, joka nielaisee sisemmät planeetat Merkuriuksen ja Venuksen. Maapallo sulaa laavapalloksi, ja osa sen kivikehästä höyrystyy avaruuteen. Samalla Aurinko puhaltaa uloimmat kerroksensa planetaariseksi sumuksi, jolloin keskustassa oleva tiivis ydin paljastuu ja muuttuu myöhemmin valkoiseksi kääpiöksi. Jäljelle jäänyt Auringon ydin jäähtyy hitaasti valkoisesta kääpiöstä mustaksi kääpiöksi

Aiheista Lisää linkeistä 1 2 3 ja 4
1
A THEORY OF FUKUSHIMA ENGLISH SUBTITLES (HAARP, METHANE-CLUTTER) TOKENTUBE
https://tokentube.net/v/2616454782/A-THEORY-OF-FUKUSHIMA-ENGLISH-SUBTITLES--HAARP--METHANE-CLUTTER-

2
Radio NWO Havaintoja 26.09.2014 vieraana Arto Lauri TOKENTUBE
https://tokentube.net/v/1662124766/Radio-NWO-Havaintoja-26-09-2014-vieraana-Arto-Lauri
3
LEVELI #73 - ARTO LAURI | PODCAST
https://www.youtube.com/watch?v=eSqu-Axu2S8&t=5210s

4
artolauri - YouTube
https://www.youtube.com/@artolauri/videos

Venäläinen tikka eli Duga (Дуга) Tutkasta tuli kuuluisa nimellä "Tikka" ("Woodpecker", "Russian woodpecker") sen aiheuttaman nakuttavan äänen vuoksi.

Signaali oli maailmanlaajuinen1976–1989. Rikä sillä ollut mitään tiettyä vakiotaajuutta vaan taajuus vaihteli satunnaisesti. Signaali kuulosti lyhytaaltoradion kautta kuultuna 10 hertsin taajuiselta tikan rummutukselta.

Duga sijaitsi Tšernobylin ydinvoimalan lähellä ja on nyt säteilyn vuoksi suljetulla alueella.
https://youtu.be/wB_jiigRq-c

https://www.mysteerienmaailma.com/2018/05/venalainen-tikka.html


Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay