Mitä Ranskassa tapahtuu?

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on May 27, 2021
Mitähän Ranskassa tapahtuu? Videolla henkilö antaa ymmärtää että olisi ambulanssin henkilökuntaa. He olisivat kuljettaneet sairauskohtauksen saaneen asiakkaan sairaalahoitoon, ilmeisesti aivoverenkiertohäiriön vuoksi. Videon tekijä kertoo asiakkaan saaneen aikaisemmin kokeellisen geeniperimää muokkaavan injektion, ja spekuloi voisiko näillä asioilla olla jotakin yhteyttä. Hän kertoo kysyneensä hoitajalta, onko hän kohdannut työssään mitään tähän viittaavaa, ja hoitaja on kertonut tällaisia tapauksia olleen jo useita. Kertoman mukaan tämän kaltaisia sivuvaikutuksia saattaa ilmetä noin parin viikon kuluttua piikin saamisesta. Tieto tästä ei kulje eteenpäin johtaville tahoille.

Video on alun perin ranskaksi, mutta siinä on englanninkielinen jälkiäänitys, sekä tekstitys.

Videon väitteiden todenperäisyyttä on vaikea vahvistaa tai kumota käytettävissä olevilla tiedoilla. Nykyään on kaikenlaista informaatiota liikkeellä, joten tähänkin videoon kannattaa suhtautua kriittisesti. Video saattaa olla pilan päiten tehty, jonkinlainen huijaus, tai jopa osa jonkinlaista disinformaatiokampanjaa.

Video, aivan kuten koko kanavani, on tarkoitettu vain viihteelliseen käyttöön, eikä mitään sen materiaalia saa käyttää lääketieteelliseen, opetukselliseen tahi muuhun tieteelliseen tai sellaiseksi verrattavaan tarkoitukseen.

Lähde: https://www.bitchute.com/video/JRk7nnFU8ffW/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video