Hannah Rohkea Regressio 042.3 Laboratorio Maa, Kristallipuolue

Donate

Hannah Rohkea
Published on May 4, 2021
Selvänäköistä kanavointia hypnoosissa. Näkijänä Heidi Kukka, johdattelijana Hannah Rohkea.
Mistä kaikki alkoi? Lähde uinui autuuden tilassa ja valossa lilluminen alkoi tuntua tylsältä. Haluttiin haastetta ja luotiin pimeys. Luotiin pallo, Maa, ja lähdettiin testaamaan, miten pimeys toimii. Maahan luotiin ihania asioita ja runsautta, mutta päästettiin sekaan myös pimeys. Koelaboratoriossa Maa testattiin kontrasteja valo ja pimeys ja testi meni niin sanotusti pikkuisen persiilleen. Ihmisille annettiin vapaa tahto ja koska pimeys oli jotakin erilaista, se kiinnosti ihmisiä. Näin he antoivat pimeydelle energiaa ja pimeys lähti kasvamaan valoa nopeammin. Ihmiset ovat kuin laboratoriorottia ja kokeen tekijät seuraavat, että selviävätkö he testistä, valitsevatko he valon vai pimeyden. Kun ihmiseltä viedään tietoisuus, pistetään unohtamaan oma alkuperänsä, niin moni on jäänyt kiinni kiertämään pimeyden kehää inkarnaatiosta toiseen.
Myös laboratoriotestin pyörittäjät alkavat jo olla väsyneitä tähän peliin, sillä he ovat pyörittäneet tätä samaa jo satoja tuhansia vuosia. Tämä laboratoriokokeilu on nyt tullut päätökseensä. Tähtisielut on värvätty tänne auttamaan tämä peli loppuun. Maa jää luonnontilaan ja meihin ei ulkoapäin vaikuteta enää, kun koe päättyy. Koe päättyy 2032 ja voimme valita, että siirrymmekö näissä kehoissa jollekin toiselle pallolle vai jäämmekö tänne nauttimaan vapaasta elämästä Maassa.
Tämän testipelin pyörittäjätkään eivät ole täydellisiä, vaan opiskelijoita omalla tasollaan ja heitä ylempää on tullut määräys kerätä lelut pois ja lopettaa tämä leikki. 3D aikalinja päättyy ja pelilaudalta poistetaan nappuloita. Ennen poistumistaan pimeys tiivistyy ja se tarjoaa havahtumisen mahdollisuuksia niille tiedostaville ihmisille, jotka ovat 4D:ssä.
Lopuksi katsoimme vielä, että millainen yhteiskunnallinen vaikuttaja on uusi kristallipuolue. Se tuo uutta valoa ja toivoa ja sen kuuluu olla olemassa. Siellä on tietoisia valoihmisiä ja he luovat uuden ajan siemeniä. Samanaikaisesti poistuu vanhaa, jolloin uusi saa tilaa ja sen tilan tulee Kristallipuolue täyttämään. Aluksi tarvitaan joukkovoimaa, jotta jalansijaa saadaan, mutta sitä mukaa kuin systeemi uudistuu, lähtevät puolueesta nousuun erilaiset yksilöt, tulevaisuuden viisaat johtajat.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista. Linkin kanssa on ilmennyt ongelmia somepostauksiin kopioituna, joten jos sinulla on ongelmia linkin kanssa, voit laittaa viestiä hannah.rohkea@gmail.com ja lähetän sinulle linkin sitä kautta.
Minut löytää Facebookista sivulta Hannah Rohkea stressinhallinta.

Category
Tags

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay