Halloweenin pihakoristelu (sisältää kirjoituskilpailun!)

Donate

VoyagerOfTheUnknown
Published on Oct 30, 2021
Halloween on syksyinen juhla, jolloin amerikkalaislapset ovat perinteisesti pukeutuneet naamiaisasuihin ja käyneet pyytämässä naapureilta herkkuja. Amerikkalaiset tykkäävät usein viritellä erilaisia koristeita juhlien kunniaksi, ja videolla joku on tehnyt pihalleen hienon teemakoristelun.

Halloweeniin liittyy Suomessa sellainen piirre, että usein varsinkin varttuneemmat ihmiset tuntuvat olevan sitä kohtaan kriittisiä. Se on tietenkin ymmärrettävää, sillä ihmiset ovat usein epäluuloisia uusia asioita kohtaan. Itse ajattelen, että koska joululaulussakin sanotaan ”hetken kestää elämää, sekin synkkää ja ikävää”, niin tuskinpa se kovin vaarallista on laittaa naamaria päähänsä. Jotkut pitävät kasvomaskiakin ympäri vuoden.

Mutta koska suomalaiset tuntuvat tykkäävän varsinkin internetissä valittaa kaikesta mahdollisesta, niin nyt alkaa kirjoituskilpailu! Kirjoita kommenttikenttään oma mielipiteesi siitä, miksi halloween pitäisi lailla kieltää. Voittaja saa piirtää maskiinsa kurpitsan kuvan. Jos et ole varma voititko, kysy hoitajaltasi vaikka lääkkeiden jaon yhteydessä että "voitinko minä, voitinko minä, saanko nyt piirtää kurpitsan?”

Jos et jaksa kirjoittaa, niin kopioi seuraava teksti: ”Silloin kun minä olin nuori niin hiihdettiin kouluun kesät ja talvet, eikä ollut mitään kummitusjuhlia! Ympäri vuoden oltiin kuokkimassa naurismaata, eikä kummitusjuhlissa! Muistan edelleenkin hartaudella, kuinka kerran joulun kunniaksi saimme laulaa siellä naurismaalla Petteri Punakuonon! Siinä oli aitoa joulun sanomaa, toisin kuin amerikkalaista imperialismia ja kommunismia edustavissa kummitusjuhlissa! Kyllä minä sen vaan nyt sanon, että jos Vennamo olisi presidenttinä, niin ei olisi tässä maassa kummitusjuhlia!”

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video