Sielukasvutien "tuntemattoman pelko" sielutasolla. (Lue kuvaus)

Donate

Bonomedia
Published on Nov 9, 2021
Viesti valotyöntekijöille. Nyt avattavaksi tuotiin ymmärrys myös jo edistyneempien 3D-tihentymän sielujen 'uuden pelosta' heräämisen jarruna jatko-oppeihin seuraavalle tasolle. Kun vielä ei koe olevansa valmis rakkauden eri vivahteiden ymmärryksessä. — Lisäksi meidän tämän jo kokeneiden tänne ylösnousemusta tukemaan saapuneiden valotyöntekijöiden 'herätyskello' soi viimeistään nyt, ja meitä haastetaan konkreettisesti kyvyissämme säilyttää korkean värähtelyn mielenrauhan oppiemme käytännön toteutuksissa. — Muista peukuttaa, jakaa ja tilata kanava, jos välittämäni viestit resonoi. – Kiitollisena jaetusta kokemuksestamme.

Julkaistu alunperin 30.7.2021 YouTube-kanavallani 'Bonomedia suomeksi':
Bonomedia: Sielukasvutien "tuntemattoman pelko" korkeamman minän tasolla. (Lue kuvaus)
https://www.youtube.com/watch?v=rLmuwz4y1n8

Minut löytää parhaiten Facesta, mutta myös VK:sta ja MeWestä vapaan sielun ihmiskokemukseni maanimelläni Bono Bronck. (Muista myös tuo c-kirjain haussa.)
Twitterissä, Telegramissa, Instassa, jne en edelleenkään ole, sillä en koe rajoitettuun n. 140 merkkiin mahtuvan tarpeeksi syvällisyyttä ja ymmärrystä tähän muutenkin kömpelöön puhuttuun tai kirjoitettuun kommunikointikieleemme viestintävälineenä... ja uusia appseja (esto) en voi ladata.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay