UMV-lehden Verkkostudio LIVE 19.10.2021 - Janus Putkonen

Donate

Rapsodia.fi
Published on Oct 24, 2021
UMV-lehden päätoimittaja Janus Putkonen lähettää viikoittaisen parin tunnin Verkkostudio LIVE-lähetyksen aina tiistaisin klo 19:00 alkaen Suomen aikaa. Ohjelmassa käydään läpi ajankohtaisia ja aivan kriittisen tärkeitä asioita siitä, mitä Suomessa ja maailmalla oikeasti tapahtuu. UMV-lehti on Suomen johtava vapaa uutismedia. Olemme todella kiitollisia UMV-lehden koko tiimille siitä rohkeasta työstä, mitä he tekevät tuottaessaan meille kaikille jatkuvasti suomenkielistä totuudellista uutissisältöä tästä maailman menosta.

Vaatii todella suurta rohkeutta haastaa koko lännen valtaliitto kaikkine uutis-agendoineen, kuten UMV-lehti tekee piikkinä näiden globalisti-mulkeroiden lihassa sinnikkäästi vuodesta ja kohta jo vuosikymmenestäkin toiseen, jos Jumala suo. Suomen valehteleva ja korruptoitunut valtamedia ei tapansa mukaan kerro mistään tärkeistä asioista totuutta, joten myös kaikki ne valheet, mitä he ovat sanoneet UMV-lehteä koskien, tuleekin kääntää toisin päin, niin siinä meillä on totuus asiasta.

Mikäli tahdomme kuulla asioista niiden oikeilla nimillä ja ymmärtää niitä todellisia asioiden taustalla vaikuttavia piilotettuja agendoja, meidän tulee kuunnella niitä rohkeita suomalaisia, jotka ovat todella valinneet omaksi tiekseen rakastaa itsenäistä Suomea ja suomalaisia siitä heille itselleen koituvasta hinnasta välittämättä. Meidän tulee kuunnella rohkeita miehiä ja naisia, jotka uskaltavat asettaa oman henkensä ja elämänsä vaaraan kansamme yhteisen edun tähden puhuessaan rohkeasti totuutta suoraan sydämeltään kaiken tämän saatanallisen pahuuden keskellä. Raamattu sanoo, että tämä maailma on pahan vallassa. Siksi maailma vihaa niin suuresti totuutta ja myös totuuden puhujia. Maailma vihasi myös Jeesusta, koska Jeesus todisti ja paljasti sen, että maailman teot olivat pahat. Jeesus myös sanoi, että totuus tekee vapaaksi.

"Jos te pysytte minun sanassani, niin te totisesti olette minun opetuslapsiani; ja te tulette tuntemaan totuuden, ja totuus on tekevä teidät vapaiksi" Joh. 8:31-32

Jumala Siunatkoon runsaasti UMV-lehteä ja heidän tekemäänsä mittaamattoman arvokasta työtä Suomen kansan todellisen ja oikean tiedon saannin parhaaksi.

Leikkasimme aikoinaan toukokuussa 1.5.2021 Helsingissä järjestetystä vappupäivän mielenosoituksesta tiivistetyn pätkän Janus Putkosen isännöimästä Verkkostudiosta, jossa kiteytyi hyvin tuon päivän ikävät tapahtumat poliisin suomalaisiin kohdistamasta rajusta voimankäytöstä ja joukkopidätyksistä. Tästä pääset katsomaan videon: https://rapsodia.fi/suurkulkue-1-5-2021-poliisivakivaltaa-joukkopidatyksia/

Tässä on liitteeksi vielä UMV-lehden päätoimittajan jakama lista tiedemiesten varoituksista tätä kokeellista mRNA-piikkiä koskien, johon kannattaa tutustua ja jakaa tietoa tästä myös kaikkialle eteenpäin: Kooste tiedemiesten mRNA-rokote varoituksista: https://rapsodia.fi/kooste-tiedemiesten-mrna-rokote-varoituksista/

Tässä on UMV-lehden päätoimittajan Janus Putkosen omat saatesanat 19.10. Verkkostudion LIVE-lähetykselle:

"Mistä on lännen valtaliitto rakennettu: Epädemokraattinen EU-liittovaltio, koronapassi, velkatalous, kontrolli, vakoilu, mediahallinta, väestönvaihto, ilmastokuritus, kulttuurimädätys - suurta nollausta ja sodankäyntiä. Kuinka käy suomalaisten? Verkkostudion suorassa viikkolähetyksessä Janus Putkonen ja Jouni Koistinen.

Tämän viikon lähetyksen keskeisenä aiheena on viime perjantaina eduskunnassa läpi ajettu koronapassi, joka avaa globalistien eliitille tien absoluuttiseen kansojen kontrolliin ja ihmiskunnan hallintaan. Me tiedämme mihin he pyrkivät, mutta pystymmekö me sitä estämään?

Vyörytys on erittäin kovaa monella rintamalla ja globalistien agendat vaikuttavat lähes kaikilla elämän osa-alueilla hallitsevasti: Kotona, työpaikoilla, liikenteessä, sosiaalisessa kanssakäymisessä, mediassa ja vapaa-ajassa. Mutta miten me kykenemme vastarintaan Suomen ja suomalaisuuden puolesta ylikansallisten voimien miehittämällä alueella?

Heillä on agendat, meillä on perustuslaki. Heillä on ylikansallinen verkosto ja meillä on toisemme. Politiikan ja geopolitiikan uusi rajalinja on globalistit vs patriootit, kuten valtioidenkin välillä, joka on vedetty biologisella sodankäynnillä aivan jokaisen elämään mRNA-piikitysten vaatimuksineen: ”Olet puolellamme tai meitä vastaan”.

Tänään keskustellaan siitä, että miten meidän tulee nähdä yleistilanne ja asennoitua nykyisessä tilanteessa, jossa isänmaalliset ovat alati kiihtyvän suurhyökkäyksen kohteena kaikista suunnista. Suora lähetys tänään poikkeuksellisesti vain Youtubessa, koska hallintovalta ajan henkeä mukaillen sensuroi koko Tokentuben verkosta. Taistelun on jatkuttava!

Ensimmäisellä tunnilla lämmitellään aihetta ja toisella tunnilla keskustellaan LIVE-Chatin välityksellä: Kysy, keskustele ja kommentoi!"

https://mvlehti.net

https://uvmedia.org/tag/verkkostudio/

Tästä pääset alkuperäiseen videoon: https://www.youtube.com/watch?v=BpVtTeHOSKE&t=1s&ab_channel=VerkkomediaJanusPutkonen

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay