Suomen Rapsodia-tiimi vieraili Pastori Chrisin luona Nigeriassa 26.2-2.3.2021 - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Mar 11, 2021
Suomen Rapsodia-tiimi sai osakseen todella suuren kunnian ja etuoikeuden, kun Rapsodiatyön johtaja Pastori Yemisi Kudehinbu kutsui meidät täältä Suomesta vierailemaan 26.2-2.3.2021 Nigeriassa. Saimme olla mukana Globaalissa Rapsodia Online Rukous Konferenssissa ja tavata jopa henkilökohtaisesti Pastori Chrisin ja olimme myös samassa setissä Jumalan miehen kanssa Your Loveworldin LIVE-lähetyksessä 1.3.2021. Saimme kokea aivan käsittämättömän ihmeellisen ihanaa armoa todeksi, kun Jumalan mies kutsui meidät 1.3 LIVE-lähetyksen lopussa lavalle yhdessä Intian, Pakistanin ja Kanadan käännöstöiden edustajien kanssa.

Herra on niin hyvä ja Hänen armonsa riittää. Ja Hän on todellakin voimallinen tekemään monin verroin enemmän kuin osaamme edes pyytää tai kuvitella…

”Mutta hänelle, joka voi tehdä monin verroin enemmän, kuin kaikki se, mitä me osaamme pyytää tai ajatella, sen voiman mukaisesti, joka tekee meissä työtään.” Efesolaiskirje 3:20 KJV

Olemme nyt inspiroituneet tekemään vielä NIIN PALJON ENEMMÄN Herralle Jeesukselle & Hänen Evankeliumilleen täällä Suomessa! Kiitos Pastori Chris!! Rakastamme sinua! Kiitokset myös Pastori Yemisi Kudehinbulle, joka johtaa Rapsodiatyötä ja kutsui meidät vierailemaan Nigeriassa.

Tekstitimme nyt suomeksi ROPC -konferenssista & Pastori Chrisin LIVE-lähetyksestä ne kohdat, joissa saimme suuren kunnian olla itse mukana ohjelmissa. Tältä videolta pääset kuuntelemaan sitä, mitä puhuimme Nigeriassa ollessamme. Jumalan armo Suomea & suomalaisia kohtaan on sangen suuri ja lisääntyy vain entisestään!

We Love YOU & God Bless YOU!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay