Hannah Rohkea Regressio 031 20.3. mielenosoituksen vaikutuksia, juonimista Versaillesissa

Donate

Hannah Rohkea
Published on Mar 27, 2021
Sessio alkaa energiahoidolla, josta siirrytään näyttämään vapauden ja yksilöiden oikeuden puolesta 20.3. järjestetyn mielenilmauksen vaikutuksia. Se on sytyttänyt pienen liekin monen viranomaisenkin sydänalaan ja se liekki tulee vahvistumaan. Median valheellinen uutisointi kääntyy heitä itseään vastaan: valheet alkavat ovat jo niin räikeitä, että yhä useampi näkee niiden läpi. Ihmiset alkavat kyseenalaistamaan, puhumaan keskenään ja ottamaan asioista selvää. Vanhemmat havahtuvat menossa olevien toimenpiteiden vaikutukseen jälkikasvuunsa ja kun omat lapset ovat uhattuina, herää sisimmässä uinuva leijonaemo.
Energiahoito avaa ensin vasenta jalkapohjaa ja lähdetään katsomaan, että mihin se liittyy. Näytetään Versaillesin hovia. Henkilö kokee olleensa siellä hyvin huomiota herättävän näköinen nainen, joka on juonittelun ja manipuloinnin mestarina noussut käymälöitä siivoavasta alimman kastin edustajasta korkeaan asemaan ja pyörittämään omaa tyttöpalvelua. Ajan tapa on ollut naisten esineellistäminen ja alistaminen, mutta itseltään hukassa on ollut sukkahousuissaan sipsuttava maskuliinikin. Iän myötä tulee kuitenkin havahtuminen omien tekojen vääryyteen ja henkilö vetäytyy nunnaluostariin surua ja syyllisyyttä tuntien ja käyttää loppuelämänsä eläen vaatimattomasti ja tekojaan hyvittäen.
Katsotaan myös kolikon toinen puoli eli rooli, jossa on pelattu sairasta maskuliinia. Miellyttävän näköinen nuori mies liehittelee naisia hovissa ja peto tulee näkyviin vasta suljettujen ovien takana. Eletään voimakkaan kaksinaismoralismin aikaa ja läheisessä kirkossa katkotaan vääryksien paljastamista yrittäviltä kaulat. Voimakkaat naiset lyöttäytyvät kuitenkin yksiin ja peto jää yksin viinipikarinsa seuraan ja turmeluksen merkit näkyvät jo ulkoisestikin. Tässä elämässä omatunnon ääni ei kuitenkaan pääse vihan ja katkeroitumisen alta kuuluviin.
Alistettu-alistaja -roolileikin avulla sielu on hakenut tasapainoa: tervettä feminiinisyyttä, tervettä maskuliinisuutta.
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea​ ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay