Kongressiedustajien tiedotustilaisuus: "Erottakaa Fauci" -vetoomus - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Jun 17, 2021
Kongressiedustajien tiedotustilaisuus: "Erottakaa Fauci" -vetoomus

USA:n kongressiedustaja Marjorie Taylor Greene piti kollegoineen tiedotustilaisuuden 15.6.2021 Washington DC:ssä, jossa he esittelivät "Erottakaa Fauci" -vetoomuksensa. Ryhmässä oli mukana useita lainsäätäjiä republikaanipuolueesta. Dr. Anthony Faucilta aletaan nyt vaatia vastauksia koko ajan enemmän myös virallisten tahojen sekä poliitikkojen suunnalta, joten hänen aikansa alkaa käydä vähiin. Vain muutamaa päivää aikaisemmin USA:n senaattoreista koostuva ryhmä piti niin ikään tiedotustilaisuuden, jossa he ilmoittivat koronavalheiden tutkinnasta. Alempaa löytyy linkki senaattoreiden tiedotustilaisuuteen.

Kongressiedustaja Marjorie Taylor Greenen puheesta:

"Kysyn kaikilta teiltä. Miltä teistä tuntuu ottaa osaa COVID-19 ihmiskokeeseen? Koska sellaiseen olemme kaikki joutuneet tämän kuluneen vuoden aikana.

Meidän kuuluu nyt saada vastauksia, koska Dr. Faucin sähköposteista käy ilmi hänen itsensä sanomana, että hän on ollut rahoittamassa Wuhanin laboratoriota tässä viruksen tutkimuksessa. Nyt pitää kysyä: Miksi ihmeessä luodaan viruksia, jotka otetaan ensin luonnosta ja joita voidaan viljellä lepakoiden tai muiden eläinten kautta niin, että ne kehitetään ja muutetaan sellaiseen muotoon, että niitä voidaan myös levittää ihmisten keskuuteen? Tähän löytyy vastaus, jota kutsutaan nimellä: BIOASE. Olemmeko me kaikki olleet biologisen aseen uhreina? Me vaadimme vastauksia Dr. Faucilta, ja kaikki mukana olleet tulee myös vetää tästä tilille.

Dr. Fauci täytyy erottaa. Sellaisten ihmisten, joita kansa ei ole valinnut, ei tulisi koskaan johtaa maatamme ja kontrolloida meidän elämiämme. Fauci ja Kiina tulee vetää tästä tilille ja heidän täytyy maksaa korvauksia. Tämä on vaatimuksemme. Tutkikaa hänen sähköposteja, jotta totuus tulee julki.

Tahdon myös sanoa jostain, minkä kaikki tuntuvat unohtaneen. Rokotteilla ei ole FDA:n (USA:n lääkeviranomaisen) hyväksyntää, ne ovat kokeellisia. Rokotteet eivät ole FDA:n hyväksymiä, ne ovat kokeellisia rokotteita.

Kyse on ihmisten omasta valinnasta. Jos otat rokotteen, tuen vapauttasi tämän suhteen. Jos taas valitset olla ottamatta, tämä on myös ok ja oma valintasi. Juuri tämä on hienoa maassamme ja meidän tulee säilyttää tämä vapaus. Meidän tulee myös varmistaa se, että ihmisiä ei syrjitä rokotteen ottamisen tai ottamatta jättämisen vuoksi. Ihmisiä ei tulisi kohdella eri tavoin."

Tästä linkistä pääset katsomaan USA:n senaattoreiden tiedotustilaisuuden suomeksi tekstitettynä: https://rapsodia.fi/usan-senaattorit-tutkivat-koronavalheita/

Katso tästä video, jossa kerrotaan siitä, miten Dr. Fauci on ollut väärässä melkein kaikessa kaiken aikaa tätä plandemiaa koskevissa päätöksissä: https://rapsodia.fi/faucin-valheet/

Tässä linkki videoon, jolla käsitellään Dr. Faucin paljastettuja sähköposteja. Tätä linkkiä klikkaamalla pääset myös lukemaan näitä Faucin paljastettuja sähköposteja.
https://rapsodia.fi/dr-faucin-sahkopostien-paljastus-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay