Globaali Natsi-Saksa hanke etenee Israelissa - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.info
Published on Feb 24, 2021
Rokottamattomat ihmiset jo toisen luokan kansalaisia

Tällä videolla kuulemme todella kauhistuttavia ja ajankohtaisia uutisia globaalin Natsi-Saksa -agendan etenemisestä! Vielä vuosi sitten olisimme hieraisseet silmiä useampaankin kertaan, jos olisimme kuulleet tällaisesta “salaliittoteoriasta”, jossa kehittyneessä sivistysvaltiossa, vieläpä holokaustin karmeuden kokeneiden juutalaisten omassa kotimaassa, ihmisoikeudet on poljettu nyt niin totaalisesti maan tasalle, että rokottamattomista kansalaisista ON TEHTY JO toisen luokan kansalaisia. Israelissa on käynnissä suunnaton “pakko”rokotuskampanja, minkä myötä rokottamattomat kansalaiset eivät pääse enää tällä hetkellä kauppoihin, ostoskeskuksiin, jalkapallo-otteluihin, synagogiin jne.! Tarvitset siis 2 koronarokotetta sekä rokotetodistuksen osallistuaksesi peruselämän edellytyksiin! Myös suunnitelmat rokottamattomien ihmisten poistamiseksi työtehtävistä etenevät jo vauhdilla eteenpäin.

Kuulostaako tutulta? Historia toistaa itseään. Jo Natsi-Saksan aikaan juutalaisilta vietiin ihmisoikeudet: heistä tehtiin syrjittyjä ja saastaisia toisen luokan kansalaisia. Heidän väitettiin levittävän tauteja ja pikkuhiljaa heiltä vietiin viimeisetkin ihmisyyden rippeet ja peruselämän oikeudet. Työt, yhteiskuntaan osallistuminen, omaisuus ja kaiken päälle vielä tähtimerkki toisen luokan kansalaisuudesta. Heidän matkansa yhteiskunnan hylkiöistä ja toisen luokan kansalaisista päättyi aikanaan julmasti kaasukammioon.

Nyt tämä täysin sama agenda ja suunnitelma etenee kaikkialla ympäri maailmaa. Kyse ei ole enää yksittäisestä maasta ja sen naapurustosta, vaan täysin globaalista suoraan helvetistä lähtöisin olevasta agendasta, jossa kaasukammioiden tilalla toimii nyt tällä kertaa nämä suoraan kehoihimme ruiskutettavat myrkkypiikit! Toiset kuolevat ensimmäiseen piikkiin, toiset saavat vakavia haittavaikutuksia. "Onnekkaat" selviävät ensimmäisestä ja muutamasta seuraavastakin ilman pysyviä ja tuntuvia vaurioita. Agendana on kuitenkin saada kaikki ihmiset lopulta rokotetuiksi, jotta maapallon väestömäärää saadaan vähennettyä. Emme voi vain enää kääntää katsettamme pois ja olla niitä "hyviä natseja", jotka vain keskittyivät omaan elämäänsä ja perhehuoliinsa käyden töissä vain "noudattamassa ohjeita." Meidän on nyt oikeasti KORKEA AIKA HERÄTÄ ja herätellä kaikkia ympärillämme olevia, sillä aivan kuten tiedämme, niin tässä globaalissa maailmassa kaikki asiat leviävät ja vauhdilla! Siinä vaiheessa, kun ihmisoikeudet viedään jo naapurilta, ei olla enää kaukana siitä, että gestapo kolkuttelee jo kohta siellä omalla kotiovella.

Lisää ajankohtaista tietoa Israelista tällä toisella suomeksi tekstitetyllä videolla:
https://rapsodia.fi/halytyskellot-israelista-nyt/

Pastori Chris on myös opettanut paljon tästä pahasta agendasta sekä koronarokotteen osallisuudesta siihen vuonna 2020, näitä suomeksi tulkattuja videoita pääset katsomaan täältä:
https://rapsodia.fi/category/pastori-chris-lyhyet-videot/

Muita todella ajankohtaisia suomeksi tekstitettyjä asiantuntija- ja uutisvideoita löydät osoitteesta:
www.rapsodia.fi

Alkuperäisen englanninkielisen uutisvideon löydät täältä:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR3BxbkcKH2mIwai3XPKPUM5NyltbwCDB_LZARRAggWVggCjHb8ZqoM8g3M&v=JptLpYfVo-c&feature=youtu.be&ab_channel=AlJazeeraEnglish

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video