Joe Rogan - Robert Malone – 3 tunnin haastattelu suomeksi

Donate

Rapsodia.fi
Published on Jan 8, 2022
Ennennäkemätön koordinoitu mediasota -- Amerikan tunnetuimpiin lukeutuva mediapersoona Joe Rogan haastatteli supersuositussa podcastissaan 30.12.2021 mRNA-rokoteteknologian kehittänyttä tohtori Robert Malonea. Twitter sulki hiljattain Robert Malonen Twitter-tilin, mikä on herättänyt varsin laajaa kansainvälistä keskustelua ja huolestuneisuutta sananvapauden tilasta. Robert Malone on ottanut itsekin kaksi COVID-rokotetta, joten hänen näkökulmiaan rokotteen kehittäjänä kannattaa jokaisen nyt kuunnella, olitpa sitten itse asioista, mitä mieltä tahansa. On myös merkille pantavaa, että nämä miehet tulevat poliittisesti enemmän vasemman laidan suunnalta kuin sieltä oikealta.

Tämä kattava reilut kolme tuntia kestänyt haastattelu piti sisällään todella paljon mielenkiintoista ja suorastaan käänteentekevää asiaa. Tämän haastattelun näki heti saman tien noin 50 miljoonaa ihmistä ja tähän mennessä tämän haastattelun on nähnyt jo sadat miljoonat ihmiset ympäri maailmaa. Suosittelemme ottamaan reilusti aikaa tälle haastattelulle ja myös jakamaan tätä kaikkialle eteenpäin.

Sami Antinniemi on tehnyt todella upean työn kaikkien meidän suomalaisten hyväksi. Sami on nimittäin tekstittänyt tämän reilut kolme tuntia kestävän haastattelun kokonaan suomeksi. Siinä on ollut todella paljon tekemistä, joten todella suuret kiitokset Samille tästä laadukkaasta suomennoksesta. Suomen kansa kiittää.

Sami Antinniemen sivusto löytyy täältä: https://alyhoi.com

Tässä on joitakin tekemiämme mielenkiintoisia poimintoja ohjelman sisällöstä merkattuna alkamisajan kohdan mukaan:

0:09:00 Malonen twiittien poisto

0:29:20 Seuraa rahaa. Merckin lausunto ivermektiinistä

0:36:40 Malone kertoo ottaneensa 2. Modernan piikkiä

0:42:10 Koordinoitu mediasota: Trusted News Initiative

1:00:40 Taloudelliset intressit koronakuolemien merkitsemiseen

1:24:20 "Robert, miksi puhut tästä?"

1:44:00 Lääketeollisuuden tehtävänä on todistaa turvallisuus

2:22:00 Hallitus on poissa raiteiltaan, täyden laittomuuden tiellä

2:33:00 Malone edustaa 16 000 lääkäriä ja tiedemiestä (www.globalcovidsummit.org)

2:37:00 Psykologi Mattias Desmet (mass formation psychosis)

2:45:00 Joe Rogan on äänenä kaiken keskellä suurella sydämellä

2:48:00 Kaksi asiaa, joiden puolesta Malone on valmis kuolemaan

Tässä on vielä joitakin suoria lainauksia videolta:

Joe Rogan: "He poistivat sinut Twitteristä, koska et seurannut narratiivia. Big Techillä on selkeä sensuuri agenda koronan suhteen pitäen sisällään hoitomuodot ja ns. "rokote-epäröinnin". He voivat poistaa käyttäjän millä tahansa syyllä, joka on heidän mielestään oikeutettu. Ja he tekevät sitä asiantuntevimmallekin henkilölle rokotteista puhumisen suhteen. Sinä olet yksi koko maailman ansioituneimmista ihmisistä puhumaan rokotteista.

-Yritän parhaani mukaan antaa ihmisille tietoa ja auttaa heitä ajattelemaan. En pyri kertomaan heille, mitä heidän tulisi ajatella. Jos minulla ei ole oikeutta olla mukana keskustelemassa, vaikka osoitan vain tieteellisiä faktoja, jotka saattavat olla epämukavia, niin kuka enää kelpaa keskustelemaan?

Kukaan ei voi kieltää sitä, että minulla oli merkittävä rooli mRNA:n kehittämisessä. Kaikilla muilla tähän liittyvillä tahoilla taas on taloudellisia eturistiriitoja. Olen uskoakseni itse ainoa, joka ei saa tästä enää minkäänlaista taloudellista hyötyä. Tässä aletaan nyt lähestyä sananvapauteen liittyviä periaatteita.

Me näemme nyt mediasodan aivan uudella ennennäkemättömällä tasolla. Minä ja kollegani, emme ole koskaan nähneet vastaavanlaista koordinoitua propagandaa. BBC ilmoitti syksyllä maailmalle, että tämä organisaatio Trusted News Initiative, jonka kehitystä he ovat johtaneet, joka sitoo yhteen Big Techin ja Big Median hallituksen kanssa yhteistyötä tehden. Tämä luotiin demokraattisen äänestysjärjestelmän suojelemiseksi vihamielisia ulkopuolisia vaikuttajia vastaan.

Pian tämän luomisen jälkeen, lääketeollisuus huomasi, että tätä voitaisiin käyttää heidän vihollisten leimaamiseen, jotka kantavat leimaa "rokotevastaiset". Sitä on käytetty myös ilmasto skeptikkoja vastaan. Näitä leimoja käytetään kaikkien niiden leimaamiseen, jotka nostavat esiin epäilyksiä rokotteiden turvallisuuteen liittyen. Media voi hyvin helposti poistaa tällä työkalulla kenet tahansa, joka puhuu rokoteteollisuutta vastaan.

He tekivät päätöksen, että tämä sama työkalu, tämä kansainvälinen johtavan teknologian ja median organisaatio, jota johti BBC, ohjattaisiin nyt estämään myös rokotteita koskevan disinformaation levittämistä. He julistivat viime syksynä ylpeästi, että näin he tulevat tekemään. He määrittelivät kaiken sellaisen misinformaatioksi ja disinformaatioksi, mikä voisi johtaa rokote-epäröintiin. Ja myös kaiken sen, mikä olisi ristiriidassa WHO:n ja kansallisten viranomaisten antamien tietojen kanssa. Jos CDC viranomainen sanoo, että maa on litteä, niin silloin maa on litteä. Ja tästä ei sallita minkäänlaista keskustelua.

Kaikenlainen keskustelu, mikä kyseenalaistaa heidän totuutta, vaiennetaan ja poistetaan. Joten kaikki, mitä CDC, Anthony Fauci tai WHO:n Tedros sanoo, on totta. Ja kaikenlainen keskustelu, joka käy tätä totuutta vastaan, vaiennetaan, sensuroidaan ja poistetaan. Ja samoin myös ne ihmiset, jotka ilmaisevat erilaisia mielipiteitään, mikä saattaisi johtaa "rokote-epäröintiin", joka taas voisi jonkun toisen silmissä olla tietoon perustuvaa suostumusta ja oikeutta yksilön omaan mielipiteeseen siitä, että riski-hyötysuhde ei heidän mielestään ole kohdillaan. Tällaista tietoa levittävien ihmisten ei anneta toimia julkisesti sosiaalisessa mediassa."

Täältä löytyy lisää Robert Malonen suomennettuja videoita:
https://rapsodia.fi/?s=robert+malone

Tämä video löytyy Rumblesta alkuperäisenä suomennettuna versiona suomentajan lataamana täältä:
https://rumble.com/vs1zdk-joe-rogan-experience-robert-malone-suom.tekstitys.html

Tämä video löytyy Rumblesta myös alkuperäisenä versiona:
https://rumble.com/vrury3-dr.-robert-malone-full-length-interview-revealing-the-truth-about-covid-19-.html

Malone mainitsi haastattelussa myös psykologi Mattias Desmetin. Tässä on suomentamamme video myös Mattiakselta: https://rapsodia.fi/psykologitkaan-eivat-nae-koronahuijausta-2/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay