Hannah Rohkea Regressio 027 Kadonneet sielut -ryhmämatka

Donate

Hannah Rohkea
Published on Mar 1, 2021
Tämä sessio on yhteismeditaatio, jossa oli mukana osallistujia kokien hiljaa mielessään ohjaamamme matkaa ja keskittäen energiansa Heidi Kukan näkemiin ja kuvaamiin tapahtumiin.
Matka alkaa maanalaisen tunneliverkoston sisäänkäynnistä. Tutkimme kontrollihuonetta, josta kaikkea monitoroidaan. Eteerisestä portaalista kuljemme Kuuhun, joka ei olekaan lainkaan sitä, mitä meille on opetettu. Sieltä palaamme maanalaisiin tunneleihin tilaan, jossa katosta roikkuu kapseleita kuin perhosen toukkia. Sisällä ihmiskehoja.
Kiitämme kaikkia osallistujia ja saimme runsaasti palautetta session jälkeen. Tässä yksi palautteista: "En ole ennen tehnyt mitään tällaista joten jännitti suurimman osan ajasta. Niin kuin aavistelin, en itse nähnyt mitään, mutta kehossa oli välillä tuntemuksia. Yhdessä vaiheessa tuli outo tunne kehoon jota seurasi melkein itkeminen, otsaa särki ja päässä tuntui ihme paine. Tai ihan kuin joku/jokin vetäisi ylöspäin.
Ja sitten se ns. kiinnostavin asia - viime yönä yhdessä unessani näin jotain rannikko asutusta ja pientä rantaa jossa oli ihmisiä. He ilakoivat sitä että "meri on tulossa takaisin". Ja niin horisontissa näkyikin lähestyvät aallot, mutta se ei ollut mikään uhkaava tsunami. Se oli ihan kuin "Muumipeikko ja pyrstötähti" -elokuvan lopussa.
Tietysti ajattelin että tällä on varmaan jotain tekemistä sen kanssa mitä tehdään tänään. Silloin kun aloit puhumaan kuusta, niin tajusin että se oli tietty kuun vaikutuksesta kyse, vuorovedestä."
Sessiossa nähty teknologia on niin paljon edistyksellisempää kuin mitä meillä on käytettävissämme, että sitä ei ihmismieli käsitä. Jos haluaa ymmärtää paremmin, että mistä näissä kapseleissa on kyse, niin tästä kanava Cosmic Agencyn 3-osaisesta videosarjasta selviää paljon:
1. osa https://youtu.be/8N0vdToCICc​
2. osa https://youtu.be/GSgRJYHVxpc​
3. osa https://youtu.be/T42hTnp5j60​
Ja Kuusta löytyy paljon juttua, tässä pari esimerkkiä:
https://youtu.be/5GMCyrqsyYA​
https://youtu.be/IjEwvvzJISQ​
Jos olet kiinnostunut omasta regressiosessiosta, voit varata ajan https://varaa.timma.fi/hannahrohkea ja sieltä löydät myös lisätietoa sessioista.
Tässä sessiossa on näkijänä Heidi Kukka. Heidin kanavat löytyvät täältä YouTubesta nimillä Tunnekukka, jossa hänellä on energioiden tulkintaan perustuvia katsauksia maailmanmenosta, sekä kanava Rakkauden Alkemistit, jolla hän käsittelee liekkimatkan kiemuroita.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay