ROKOTTEET 1/2 - Rapsodia.fi -tekstitys

Donate

Rapsodia.fi
Published on Nov 15, 2020
Tekstitimme nyt varsin ajankohtaisen Robert F. Kennedy Jr. haastattelun, kun hän vieraili London Real -ohjelmassa Brian Rosen vieraana. Tässä on nyt osa 1/2 suomeksi tekstitettynä ja osa 2/2 tästä seuraa myös pian perästä.

Robert F. Kennedy Jr. on tullut tunnetuksi mm. aktiivisesta työstään lasten etujen puolesta taistelemisesta viranomaisia ja suuryrityksiä vastaan. Haastattelussa Kennedy avaa paljon mm. rokotteiden taustalla vaikuttavaa lääketeollisuuden korruptiota ja muitakin todella synkkiä rokotteisiin liittyviä agendoja. Kennedy kertoo paljon ikäviä faktoja rokotteista ja siitä, miten rokotteiden määrän lisäys on kasvattanut samaa tahtia myös ihmisten sairauksien määrää viime vuosikymmenten mittaan moninkertaiseksi aikaisempaan nähden. Hän käsittelee myös Bill Gatesia ja tulevaa k-rokotetta.

Kennedy on myös kyseenalaistanut paljon valtamediaa ja tätä alati kiristyvää sensuuria koko tämän ”pandemian” ajan. Tämä haastattelu kannnatta jokaisen suomalaisen kuunnella tarkasti, sillä todellinen tieto ja ymmärys on kultaakin arvokkaampaa, etenkin näinä aikoina, kun valtamediamme on valua valahtanut jo melkoiseen alennustilaan poliittisen johdon vahtikoiran roolia suorittaessaan.

Katso videolta lisää ja inspiroidu myös avaamaan rohkeasti oma suusi. Tätä videota kannattaa myös JAKAA rohkeasti eteenpäin, jotta suomalaiset saisivat kuulla totuutta suoraan rohkeilta ihmisiltä, jotka eivät pelkää puhua kaikkea tätä jatkuvasti kiristyvää sensuuria, kansalaisoikeuksien polkemista ja median pelonlietsontaa vastaan.

God Bless You ❤️

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay