Vapaita medioita yritetään kaataa - Juha Korhonen

Donate

Rapsodia.info
Published on Nov 2, 2021
Mielenosoitus 31.10.2021 - Juha Korhonen
TokenTuben perustaja Juha Korhonen piti 31.10.2021 eduskuntatalon edustalla järjestetyssä mielenosoituksessa hienon puheen sananvapauden ja vapaan tiedonvälittämisen puolesta. Juha Korhonen tahtoi nostaa puheessaan esille myös erittäin tärkeän ja ajankohtaisen asian siitä, miten myös ns. omasta heränneiden porukasta sorrutaan toisten mustamaalaamiseen ja henkilöiden arvostelemiseen. Korhonen kehottikin viisaasti kaikkia tukemaan toisten tekemää työtä sekä myös niitä vapaita medioita, jotka antavat meille kaikille tietoa.

Tässä on Juha Korhosen puheen sisältöä tiivistetyssä muodossa:

Tiedonvälittäminen on mielestäni kaikkein tärkein asia, mitä ihmiset voivat tehdä kansalaisten herättelemiseksi. Tekin olette saaneet tästä tiedon jostakin. Me ei saada Suomessa oikeaa tietoa. Meidän on pakko alkaa välittämään itse tietoa, mitä porukka onkin alkanut ihailtavasti tekemään. Siitä tulee aina kuraa niskaan, mutta mua ei kiinnosta se yhtään. Mitä väliä sillä on? Meidän tärkein asia on saada tämä kansa hereille. Valheet pitää saada esiin!

Meillä on Suomessa agendamedia. Media toimii jotain tiettyä agendaa varten, kuten tällä hetkellä esimerkiksi koronapassia varten. Me ei vain voida alistua ja nöyrtyä siihen, että nämä nyt vaan tuottaa tuommoista mediaa ja tietoa ihmisille. Ne on saamarin paljon isompia tällä hetkellä kuin meikäläiset, mutta me kasvetaan kokoajan. Ja mitä aktiivisempia te olette tiedon jakamisessa, sitä enemmän me kasvetaan, ja sitä enemmän ihmiset saavat tietoa ja alkavat jakamaan sitä eteenpäin.

Nämä poliitikot, jotka tuolla takana muka edustavat kansaa, tarvitsevat mediaa. Itseäni on yllättänyt eniten se, että mm. perussuomalaiset on yksi isoin vastustaja TokenTubelle. Se on käsittämätöntä ja se ärsyttää mua ihan mielettömästi. Osa heistä käy kynsin hampain sen kimppuun, että ei saa välittää tietoa. Miettikää vähän!?

Vapaita medioita yritetään kaataa keinolla millä hyvänsä. Käydään henkilöön käsiksi ja mustamaalataan. Valitettavasti tämä ns. meidän oma porukka, joka on hereillä, tekee sitä myös. Tämä on asia, mihin me pystymme itse vaikuttamaan. Sen takia puhun tästä ja tiedän, että tämä ei saa hurraa huutoja, mutta tahdon nyt nostaa tämän esiin tässä. Siitä ei tule yhtään mitään, jos me alamme mustamaalaamaan toisiamme. Tuetaan toisiamme ja niitä vapaita medioita, ketkä sitä tietoa teille antavat.

Vuosi sitten aloitettiin projekti TokenTube, pari viikkoa sitten meni palvelimet kiinni. Siinä meni paljon pitempään, mitä me uskottiin, että siinä tulisi menemään. Me tiedettiin, että palvelimet menee kiinni. Meillä meni 5 päivää, että me saatiin palvelimet taas auki toisessa maassa EU:n ulkopuolella. Meillä oli aiemmin Saksassa palvelimet, mutta miettikää! Me joudutaan avaamaan Venäjälle palvelimet, että teidän sananvapaus toteutuu. Tässä jamassa ollaan Suomessa. Tämä on absurdia.

Vuoden vaihteessa TokenTubelle tulee oma sosiaalinen media videoalustan rinnalle. Se julkaistaan tammikuussa. Lopuksi tahdon kiittää meidän hienoa TokenTuben porukkaa. He eivät tahdo olla täällä parrasvaloissa, he vastailevat ihmisten kysymyksiin ja neuvovat. Siellä on 10-12 ihmistä, jotka tekevät joka päivä jotain. He haluavat vain ja ainoastaan mahdollistaa teille sen tiedonvälittämisen, ei ne halua mitään kiitosta. Mutta nyt mä haluan, että te annatte heille sen kiitoksen. Ne on kaksi viikkoa tehneet tuolla yötä päivää hommia, että meillä on nyt sivusto ylipäätään auki. Kiitos.

Tässä on linkki tekemäämme koosteeseen Helsingissä 31.10.2021 ja Tampereella 30.10.2021 järjestetyistä mielenosoituksista: https://rapsodia.fi/suomen-kansa-heraa-2/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay