Globaali rokotepetos - Rapsodia.fi -tulkkaus

Donate

Voitontie
Published on Jun 6, 2021
Pastori Chris kertoo tällä videolla, miten Jumala on saanut tästä globaalista rokotepetoksesta nyt tarpeekseen. Petos on todella suuri: rokotefirmat kauppaavat rokotteita, joita ei ole kunnolla testattu, tutkittu taikka valvottu viimeiseen 30 vuoteen. Päinvastoin markkinoilla olevien rokotteiden “testituloksia” on vääristelty; joissain tapauksissa on ensin testattu ja markkinoitu toimivaa rokotetta, jonka jälkeen se on lopulta vaihdettu suurelle yleisölle piikitettävään saman rokotteen toimimattomaan ja terveydelle haitallisempaan versioon.

Näin ollen tietämättömiin ihmisiin on tietoisesti piikitetty erilaisia lääkecoctaileja ja mikä pahinta vieläpä ilman minkäänlaista vastuuta sitä seuranneista vahingoista! Tämän törkeän petoksen ikävät lopputulokset voimme nähdä mm. sikainfluenssarokotteen, HPV-rokotteen ja monien muidenkin rokotteiden vahingollisina jälkiseurauksina. Ovatko ihmiset unohtaneet sen, kuinka sadat lapset ja aikuiset kärsivät yhä edelleen Suomessakin näiden “hyvien ja turvallisten” rokotteiden elämää tuhoavista sivuvaikutuksista?

Rokotebisnes toimii pelon kautta. Rikkaat ihmiset kertovat kansalle, kuinka heidän tulisi hankkia rokote “siihen ja tähän tautiin”, jotta he säästyisivät näiden tautien negatiivisilta vaikutuksilta. Samat ihmiset kontrolloivat myös suuria mediataloja sekä WHO:ta ja maailman kansakuntien terveysvirastoja käärien samalla suuret taloudelliset voitot useiden kansakuntien ostamista rokotteista. Heidän tarkoituksenaan ei suinkaan ole ihmisten terveyden parantaminen, vaan rahan tekeminen ja kansakuntien kontrolloiminen pakkorokotusten kautta.

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay