Virheet koronan hoidossa – Robert Malone

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 19, 2022
MRNA-rokotteen kehittäjä Robert Malone on yksi maailman parjatuimmista asiantuntijoista tällä hetkellä johtuen hänen jakamista näkemyksistä COVID-rokotteen riskejä ja varhaisen vaiheen hoitoa koskien. Robert Malone antoi tämän haastattelun LifeSite Newsille näistä synkistä asioista rennon luonnonläheisessä ympäristössä omalla hevostilallaan Kaliforniassa.

Robert Malone käsittelee haastattelussa koronan hoitoon liittyviä haitallisia ja kyseenalaisia hoitosuosituksia. Hän vastaa myös kysymyksiin paljon puhutuista nuorten yllättävästi lisääntyneistä sydänsairauksista. Haastattelussa käydään myös läpi lääkärien kohtaamaa sensuuria, uhkailua, kiristämistä ja mustamaalausta. Malone listaa haastattelussa myös neljä päätoimenpidettä, joiden kautta koronapandemia saataisiin selätettyä. Malone puhuu tapansa mukaan näistä vaikeista asioista todella rauhallisen asiallisesti, mutta suoraan ja selkeästi.

Suuret kiitokset Kansakunnan Tilalle, joka on tekstittänyt tämän videon suomeksi. Video löytyy alkuperäisenä julkaisuna KansakunnanTILA Rumble-tililtä: https://rumble.com/vrxj8u-mrna-rokoteteknologian-kehittj-robert-malone-puhuu-koronan-hoitoon-liittyvi.html

Tässä on joitakin suoria lainauksia videolta Malonen kertomista asioista:

"Rokotteet, jotka tuottavat immuunivasteen tautia vastaan ovat eräitä kaikkein tehokkaimpia tapoja infektion ehkäisyssä. Näihin rokotteisiin on kuitenkin historiallisesti liittynyt ilmiö, jota kutsutaan rokotteen tehostamaksi infektioksi tai sairaudeksi, jonka yhtä alaryhmää kutsutaan vasta-aineriippuvaiseksi taudin vaikeutumiseksi. Joten yksi huolenaihe on se, miten piikkiperäiset proteiinit koronavirukselle ovat perinteisesti liittyneet rokotteiden osalta tähän kuvioon. Kaikki rokotteiden kehittäjät tietävät, että tämä on aina riskinä. Kun kehitetään uutta rokotetta, voidaan päätyä valmistamaan jotain sellaista, joka tekeekin sairaudesta todellisuudessa entistä pahemman tehostaessaan infektiota.

Minä en ole ainoa, joka pitää tätä riskinä. Tämä on ollut läpi historian juuri se riski, joka on pilannut kaikki aikaisemmat yritykset koronavirusrokotteen kehitystyössä. FDA on tunnistanut nimenomaan juuri tämän riskin toimittaessaan hätäkäyttölupaa näille rokotteille.

FDA totesi, että he eivät olleet havainneet tutkitun tiedon osoittavan sitä, että tämä riski ei voisi käydä toteen. FDA pyysi rokotteen kehittäjää tekemään tarvittavat tutkimukset. He eivät kuitenkaan vaatineet sitä, he ainoastaan pyysivät. Ja tietääkseni rokotteen kehittäjä on ystävällisesti kieltäytynyt siitä. Me emme siis tiedä, että onko rokotteen tehostamaa sairautta liikenteessä vaiko ei. Jotkut merkit viittaavat siihen, että tällainen mahdollisuus on olemassa, etenkin Deltan osalta.

Se, mitä näen tapahtuvan, on todella häiritsevää. Olen nyt siinä pisteessä, että oma näkemykseni on, että FDA ja CDC toimivat pääasiallisesti lakien ulottumattomissa. He eivät välitä heidän normaaleista säännöistään. He tekevät, mitä ikinä tahtovat. Tätä näyttää ajavan suurelta osin eteenpäin tohtori Faucin henkilökohtaiset uskomukset. Perustuen siihen lainsäädäntöön, joka asetettiin voimaan tämän epidemian alussa. En usko, että heitä saadaan laitettua vastuuseen teoistaan. Mielestäni täytyy kysyä, että onko USA:n sosiaali- ja terveysvirasto nykyään täysin lakiemme ulottumattomissa? Voidaanko heidät asettaa vastaamaan teoistaan oikeudessa?"

Lisää Robert Malonen suomennettuja videoita: https://rapsodia.fi/?s=robert+malone

https://www.kansakunnantila.fi

Tämä video on julkaistu alun perin 13.10.2021 täällä:
https://www.lifesitenews.com/news/744314/

Seuraa Rapsodia Uutiskanavaa Telegramissa, niin saat aina nopeasti tiedon uusimmista videoista ja postauksista suoraan puhelimeesi: https://t.me/RapsodiaUutiskanava

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay