Suomen valkohaalarien suurtempaus 23.7.2022 Turussa - Rapsodia.info -editointi

Donate

Rapsodia.info
Published on Jul 25, 2022
Turussa järjestettiin 23.7.2022 Suomen valkohaalarien suurtempaus, johon kokoontui todella vakuuttava määrä valkohaalareita useista eri kaupungeista eri puolilta Suomea. Valkohaalareilla oli mukanaan kyltit, joihin oli kirjoitettu lyhyen ytimekkäitä kannanottoja yhteiskunnassamme vallitsevaa tilannetta koskien. Tämä erikoinen spektaakkeli ravisteli todellakin omalla erikoisuudellaan Turkua ja turkulaisia, kun lukuisat ohikulkijat pysähtyivät ihmettelemään sitä. Valkohaalarien performanssi tavoitti hyvin myös nimenomaan niitä ihmisiä, jotka eivät ole vielä itse heränneet kyseenalaistamaan näitä vallanpitäjiemme viimeaikaisia toimia.

Suuret kiitokset kaikille tapahtuman järjestäjille sekä tietenkin osallistujille. Tämä on todella arvokasta työtä, jotta suomalaiset saadaan heräteltyä pitämään kiinni yhteisistä perusoikeuksistamme. Sananvapaus ja perusoikeudet Suomi RY:n puheenjohtaja Jani Tuominen (www.perusoikeudet.org), joka toimi yhtenä tapahtuman järjestäjänä raportoi itse tapahtumasta seuraavanlaisin sanoin:

”Paikalle saapui runsaasti väkeä useista kaupungeista ympäri Suomen ja parhaimmillaan saimme aikaan yli 100m pitkän valkohaalariletkan. Näyttävyys oli omaa luokkaansa ja spektaakkeli sai ihmiset jopa hiljaiseksi. Näky aiheutti varmasti ajatuksia ja osallistujien lukumäärä kertoi, että olemme suuri joukko kansalaisia, jotka ovat huolissaan nykymenosta.

Vastaanotto oli positiivista paria juovuksissa olevaa henkilöä lukuunottamatta ja kansalaiset kuvasivat performanssiamme ahkerasti. Peukkuja sekä kiitosta sateli lukemattomia kertoja ja tällainen toiminta innostaa ihmisiä kertomaan mielipiteensä julkisesti.

Convoy-liike tuki valkohaalareita ja he tekivät mm. bannerdroppeja ympäri Turkua. ?

Kuvasimme materiaalin useilla eri kameroilla ja editointi vie hieman aikaa.

Hatunnosto kaikille osallistujille - olette upeaa jengiä ja oli todella mahtavaa toteuttaa tällainen projekti teidän kanssanne! ISO KIITOS! ♥️???”

Täältä löytyy tapahtuman järjestäjän kotisivut: https://perusoikeudet.org

Sananvapaus ja perusoikeudet Telegram: https://t.me/sananvap_perusoik_suomi

Valkohaalarit Valtakunnallinen Telegram: https://t.me/valkohaalarit

Täältä löytyy lisää aiemmista Turussa järjestetyistä tempauksista: https://rapsodia.info/?s=Turku

Täältä löytyy lisää aiemmista Suomessa järjestetyistä mielenosoituksista: https://rapsodia.info/?s=mielenosoitus

Täältä löytyy lisää Suomessa järjestetyistä WWD-mielenosoituksista: https://rapsodia.info/?s=WWD

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay