Pfizerin ex työntekijä paljastaa myrkyllisen grafeenioksidin

Donate

Voitontie
Published on Aug 6, 2021
Tällä suomeksi tekstitetyllä videolla Pfizerin entinen työntekijä Karen Kingston käy läpi tieteelliset löydöksensä Stew Petersin ohjelmassa koskien rokotteissa käytettävää salaista ainesosaa, joka ei näy edes patenteissa. Kyseisen ainesosan nimi on grafeenioksidi ja se on myrkyllinen.

Karen Kingston analysoi työkseen tekijänoikeuksia ja oikeudellista puolta sekä lääketeollisuuden että myös kuluttajan edun kannalta. Karen on tieteellinen kirjailija, joka tekee myös kliinisiä analyysejä. Videolla käydään tarkasti läpi neljää erilaista lipidinanopartikkelia, grafeenioksidia, tieteellisiä faktoja, patentteja ja tietenkin myös tätä koko maailman katastrofaalista tilannetta nyt, kun nämä biologiset aseet (rokotteet) ovat suunnattu kaikissa maailman maissa jo rakkaita lapsiamme päin.

Ohjelman isäntä Stew Peters kysyi Karenilta heti alussa suoraan: "Onko näissä piikeissä grafeenioksidia?"

"- Kyllä, 100% varmuudella. Käymme tämän läpi. On tärkeää tietää, että kaikissa mRNA-rokotteissa on PEGyloituja lipidinanopartikkeleita ja käymme tätä läpi."

"- Miksi he laittoivat kaikki muut ainesosat patenttiin näkyville, paitsi tämän grafeenioksidin? - Tärkein syy lienee siinä, että sen tiedetään olevan myrkyllinen ihmisille. Toinen syy on siinä, että sen pääainesosana on hydrogeeli, joka on nestemäinen tekoälyn alusta, jota käytetään Elon Muskin ja Bill Gatesin tekemissä tutkimuksissa, joissa pyritään luomaan rajapintaa ihmisten ja internetin välille."

Tässä on vielä muutama lainaus siitä, mitä Karen Kingston kertoo tällä videolla:

"Grafeenioksidi on 4000 kertaa titaniumia vahvempaa ja se kestää 930°C lämpötilan. Otimme siis tämän erittäin epävakaan viruksen ja teimme siitä tuhoutumattoman, tai siis he tekivät."

"Jos grafeeni saa positiivisen varauksen, se tuhoaa kaiken sen kanssa kosketuksiin tulevan. Tällä hetkellä näissä ei ole varausta, ne ovat neutraaleja. Jos ihmettelet, miten positiivinen varaus sitten pääsee soluun?

Jos sähkömagneettinen kenttä aktivoi positiivisen varauksen, siitä seuraa mahdollisesti vahinkoja tai kuolema, riippuen siitä, mihin nämä nanopartikkelit ovat menneet ja kuinka paljon niitä on ihmisen kehossa."

"Kukaan hyvän omantunnon omaava ei voisi hyväksyä tällaista. Mutta nyt on meneillään aivan valtava aivopesu ja kontrollointi sen suhteen, mitä Big Tech tahtoo meidän pitävän "totuutena". Mutta heidän "totuus" on valheiden verkko. Siksi ihmisten on vaikeaa uskoa, kun joku kertoo, mitä on oikeasti meneillään."

Ja he ovat nyt lasten perässä, mikä on todella sydäntäsärkevää. Jälkikasvua ei enää tule ja Amerikkaa ei enää ole, jos ihmisiltä menee kyvykkyys lisääntymiseen. Lapsilla on suurin riski saada vakavia rokotehaittoja tai kuolla. Näemme jo nyt nuorten sydänongelmat."

Tässä aiemmin tekstittämiämme videoita Stew Petersiltä:

Lääkärit käyttäytyvät kuin zombit:
https://rapsodia.fi/laakarit-kayttaytyvat-kuin-zombit-2/

mRNA-rokotteisiin LISÄTTY magneettisuus:
https://rapsodia.fi/mrna-rokotteisiin-lisatty-magneettisuus/

Väestönvähennys ”rokote”:
https://rapsodia.fi/vaestonvahennys-rokote/

Tästä linkistä löytyy mikrobiologi Sucharit Bhakdin video maailman väestönmäärän vähennyksestä:
https://rapsodia.fi/dr-sucharit-bhakdi-maailman-vaestonmaaran-vahennys/

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay