Ylilääkäri Asko Järvinen, HUS - kertoo miten koronakuolemista valehdellaan

Donate

Rapsodia.info
Published on Oct 24, 2021
Tässä on erinomaista tutkivaa kansalaisjournalismia. Valveutunut kansalainen soitti HUS:in ylilääkärille, joka on tullut kaikille tutuksi median suurena sylikoirana kansalaisten jatkuvan koronapelottelun ja aiheettoman pelon lietsonnan saralla.

Iltasanomat on uutisoinut otsikolla: "Jopa 20-30-vuotiaita kuollut koronaan Suomessa" ja kansalaistoimittaja laittaa Asko Järvisen näistä valheista selkä seinää vasten.

Tässä on videon tekijän omat saatesanat ja videon alkuperäinen linkki:

https://www.youtube.com/watch?v=SnQRXVfO2O8&ab_channel=RadioRock

Pirautan HUSin ylilääkärille, esitän toimittajaa ja Askolta lipsahtaa totuuksia siitä miten koronapandemiasta ja rokotteista valehdellaan julkisuudessa lääketieteen ammattilaisten, lääkefirmojen sekä median yhteistyöllä!

Jälleen vahva todiste siitä miten tämä koko homma on valetta ja miten kaikkia kusetetaan ja miksi. Ääninauhoitetta on vaikea kiistää!

THLn sivuilta voit lukea vahvistuksen näille tilastoille https://experience.arcgis.com/experience/d40b2aaf08be4b9c8ec38de30b714f26 sekä tilastointitavalle https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta/covid-19-tautiin-liittyvien-kuolemien-tilastointi

Sekä kyseinen Iltapaskan valeuutinen https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007657709.html

Tekeekö tässä maassa kukaan enää tutkivaa journalismia vai olenko minä ainut?

Kuuntele myös puheluni missä paljastetaan Veikkauskorruptio https://www.youtube.com/watch?v=OzoiNURLA3o&ab_channel=RabbitProductionsLtd

Sekä valehtelevalle poliitikolle ja korruptoituneelle huumepoliisille https://www.youtube.com/watch?v=Ef_mnCZquwk

Jakakaa tätä! Paljastetaan nämä valheet!

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay