Cabalin kaatuminen osa 15 - Väestön vähentäminen tuhoamistyökalut 5-7

Donate

Cirrata567
Published on Jul 6, 2022
Tämän 23-osaisen sarjan 15. jakso käsittelee lisää elämän tuhoamistyökaluja. Päivittäisessä käytössämme oleviin elintarvikkeisiin, kosmetiikkaan ja siivousaineisiin on lisätty myrkyllisiä aineita. Ruokaamme ja veteemme on tarkoituksellisesti lisätty aineita, jotka aiheuttavat syöpää ja hedelmättömyyttä. Hermostoamme tuhotaan tarkoituksellisesti mm. seuraavilla aineilla: aspartaami, fluori, ksenoestrogeeni, raskasmetallit ja magneettiset hiukkaset. GMO aiheuttaa todistetusti syöpää ja tuhoaa kokonaisia ekosysteemejä. Tässä jaksossa käsitellään myös perhesuunnittelua, sukupuolten tahallista sekaannuttamista (LGBTQIA) ja sitä, kuinka jopa 5-vuotiaille pienille lapsille opetetaan jo seksistä. YK tukee ja rahoittaa kaikkea tätä.

Tämän ohjelmasarjan ovat tehneet hollantilaiset Janet Ossebaard ja Cyntha Koeter. Heidän tekemää ohjelmasarjaa Cabalin kaatumisesta on tekstitetty kaikkiaan jo 20 eri kielelle. Kaikesta valtamedian harjoittamasta sensuurista huolimatta Cabalin kaatuminen -ohjelmasarjan on nähnyt jo yli 80 miljoonaa ihmistä. Tekijät ovat päättäneet jakaa tutkimustyönsä tulokset tämän videotuotannon muodossa koko maailmalle täysin ilmaiseksi, jotta tämä tieto saavuttaisi mahdollisimman monet ihmiset ympäri maailmaa.

Jarmo Laakso on tehnyt todella suuren työn tekstittäessään tämän koko sarjan suomeksi, joten tuhannet kiitokset tästä Jarmolle. The Finnish Awakening -nimiseltä Rumble-kanavalta löytyy kaikki nämä 20 jaksoa. Ja lisäksi vielä vanhempi 10-osainen: "10-PARTS SERIES ABOUT THE FALL OF THE CABAL", jonka sarjan tekijät suosittelevatkin katsomaan ennen tähän tuoreempaan 20-osaiseen sarjaan siirtymistä.

The Finnish Awakening Rumble-kanava: https://rumble.com/c/c-1141033
Sarjan tekijöiden kotisivut löytyy täältä:
https://www.valcabal.nl

Category

Share Video

  • 560 x 315
  • 640 x 360
  • 853 x 480
  • 1280 x 720

Add to

Flag Video

Rate video

Rate video

Up next
Autoplay